ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » 4 дивних сигнали вашого тіла, на які варто звернути увагу

4 дивних сигнали вашого тіла, на які варто звернути увагу


Стрес проявляється безліччю способів. Деякі з них - емоційні симптоми, такі як примхливість і дратівливість, а інші можуть маскуватися як фізичні проблеми.

Проблема з цим фізіологічним явищем полягає в тому, що ви можете просто сприймати її як щось невинне. Мало того, дані показують, якщо стрес стає більшим, це робить фізичну проблему побічним продуктом повсякденного життя, а не ускладненням здоров'я, яке необхідно контролювати. Але якщо ви вчасно не впораєтеся зі своїм стресом, це може привести до проблем з серцем, порушень сну, депресивних симптомів і багато іншого.
Зайве говорити, що важливо визначити, чи відчуваєте ви проблеми з емоційним здоров'ям. Чи не можете сказати, чи відчуваєте ви себе добре чи ні? Ось деякі із сигналів, якими ваше тіло може говорити вам, що ви знаходитесь у стані стресу:
Ваші м'язи пульсують
Стрес1
Напружена шия? Щільні плечі? Це може бути не через нові тренування або погану подушку. Ваші м’язи сильно напружені у стані стресу. Для чоловіків біль у попереку може бути загальним побічним ефектом стресу, і жінки, як правило, мають проблеми у верхніх відділах спини. Може варто собі сказати: «Прийшов час масажу»?
У вас болить голова
Стрес2
Говорячи про напруженість, ви також можете зібрати її в своїй голові. Головний біль при стресі, тупий біль трапляється, коли ви відчуваєте себе дуже «натянутими». Безрецептурні болезаспокійливі засоби, такі як ібупрофен, можуть допомогти полегшити біль або вправи на стрес, такі як медитація або йога, також можуть надати деяку допомогу.
Ви багато п’єте води
Стрес3
Коли ви відчуваєте занепокоєння, це може привести до того, що ваші наднирники - маленькі залози, розташовані у верхній частині нирок, - викачують гормони стресу в ваше тіло. Ця наднирникова втома може привести до флуктуації інших гормонів, включаючи зниження кількості з'єднань, які можуть вплинути на ваш рівень електроліту і рідини. Тому, якщо ви п’єте багато рідини і все одно відчуваєте «засуху», в цьому може бути винен стрес.
Ви сильно пітнієте
Стрес4
Якщо вам коли-небудь доводилося скасовувати презентацію через липкі руки або вологі пахви, ви точно знаєте, про що ми говоримо. Надмірне потовиділення через стрес, яке відоме як гіпергідроз, може торкнутися будь-якого, хто відчуває трохи більше занепокоєння, ніж зазвичай. Спробуйте деякі стрес-контрольні трюки, такі як глибоке дихання або заспокійлива музика.




Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Як зустріти весну без стресу? Методи боротьби зі стресом
Як зустріти весну без стресу? Методи боротьби зі стресом Спеціальні дослідження показали, що людський організм в середньому може витримувати безперервні стресові навантаження

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Свалявщині поховали 21-ти річного таксиста
  2. В термальному басейні Косино ледь не втопився хлопчик з Хмельниччини
  3. Мажорний настрій гірської Тибави творили діти з митрополитом Феодором
  4. Заробив за кордоном? Що зробити, щоб не мати проблем із податковою
  5. У Сваляві горів житловий будинок
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31