ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Біля власного будинку: 19-річний юнак з ножем напав на натовп людей

Біля власного будинку: 19-річний юнак з ножем напав на натовп людей

Біля власного будинку: 19-річний юнак з ножем напав на натовп людей
Молодий мігрант з Афганістану, який подав у Франції заявку на надання йому статусу біженця, напав з ножем на жителів міста Перігу в департаменті Дордонь на південному заході країни, в результаті чого чотири людини отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це повідомило у вівторок агентство Франс Прес (АФП) з посиланням на місцеві джерела, – передає ТАСС.

За даними агентства, інцидент стався в понеділок увечері в центрі Періге. Винуватцем події став 19-річний афганець, який прибув до Франції, за його власними словами, в 2016 році. Поліція майже відразу виключила версію теракту – за словами очевидців, молодий чоловік "був абсолютно п'яний", а сам він пізніше заявив, що нічого не пам'ятає про те, що трапилося. В поле зору правоохоронних органів мігрант раніше не потрапляв.
Свідки події повідомляють, що події розгорнулися на вулиці біля будинку, де молодий афганець проживав з родичем, який також є прохачем притулку у Франції. Призвідник інциденту вступив у перепалку з дівчатами, після чого забіг в квартиру, взяв кухонний ніж і повернувся на вулицю, де і влаштував різанину.

Від його рук постраждали двоє санітарів швидкої допомоги, які опинилися поблизу і спробували втихомирити дебошира. Поранивши одного з них в голову, іншого – в шию, афганець кинувся з ножем на двох своїх сусідів, завдавши одному удар в груди, другому – в спину. Приборкати юнака допоміг ще один місцевий житель, після чого порушника порядку затримала поліція і перепровадила в дільницю. Троє постраждалих отримали медичну допомогу в лікарні і майже відразу покинули клініку, четвертий поранений був госпіталізований і протягом двох тижнів проведе на лікарняному.

Поліцейським майже добу довелося чекати можливості допитати затриманого – в понеділок це не представлялося можливим через неадекватний стан молодої людини. Відправивши його на ніч у витверезник, правоохоронці у вівторок змогли його допитати, після чого пред'явили звинувачення в "насильстві з заподіянням шкоди здоров'ю, що спричинило втрату працездатності на термін більше восьми днів" і тимчасово помістили під варту в очікуванні суду.




Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Ти точно потрапляв у ці незручні ситуації
Ти точно потрапляв у ці незручні ситуації Цей незручний момент, коли читаєш список із 12 речей і розумієш, що всі вони траплялися з тобою. 1. Коли відчиняєш

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Свалявщині поховали 21-ти річного таксиста
  2. «Де бере початок Тиса»: в цю неділю на Закарпатті стартує новий фестиваль
  3. В термальному басейні Косино ледь не втопився хлопчик з Хмельниччини
  4. Мажорний настрій гірської Тибави творили діти з митрополитом Феодором
  5. Заробив за кордоном? Що зробити, щоб не мати проблем із податковою
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31