» » » У двох закарпатців з затриманої на Закарпатті банди наркоторговців виявлено паспорти Угорщини (ФОТО)

У двох закарпатців з затриманої на Закарпатті банди наркоторговців виявлено паспорти Угорщини (ФОТО)

 У двох закарпатців, затриманих в Ужгороді співробітниками СБУ та прокуратури у складі банди наркодилерів, було виявлено паспорти Угорщини.
Про це повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.
Враховуючи те, що як мінімум ці двоє з чотирьох затриманих наркодилерів (двоє інших — вихідців з Дніпропетровщини) можуть втекти закордон, прокуратура наполягає, щоби суд обрав для всіх чотирьох затриманих запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без призначення застави.
Наразі ж усі четверо затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Клопотання прокуратури про обрання запобіжних заходів суд розгляне найближчим часом.
Як раніше повідомили в прес-службі прокуратури Закарпатської області, у ніч з 23 на 24 квітня на території Ужгородського району затримано групу з чотирьох зловмисників, які оптом продавали «важкі» наркотики на території краю.
Розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного придбання та збуту наркотичних засобів, у особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 307 КК України).
Попередньо встановлено, що наркодилери також збували наркотики клієнтам з центральних і східних регіонів України.
Чотирьох наркоторгівців затримано в порядку ст. 208 КПК України під час реалізації чергової партії наркотиків – півкілограма екстракційного опію. Зокрема вказану партію наркотичної речовини «опійної групи» погодились придбати мешканці Дніпропетровської області за 7000 євро.
Відповідно до висновку експерта Закарпатського НДЕКЦ МВС України в Закарпатській області, надана на дослідження вилучена речовина масою майже 500 грам є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – концентратом з макової соломи (екстракційним опієм),.
На даний час всі фігурантам кримінального провадження повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України та до Ужгородського міськрайонного суду скеровано клопотання про обрання їм міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
На Закарпатті затримали банду наркодилерів, які оптом збували «важкі» наркотики (+ФОТО) Групу зловмисників, які оптом продавали «важкі» наркотики на Закарпатті, затримали співробітники Служби безпеки України

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Липень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31