ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Помідори оздоровлять кишечник

Помідори оздоровлять кишечник

Дієтологи запевняють, що томати дуже корисні для здоров'я. Детальніше - читайте у "Країні здоров'я". 

Популярна закуска з помідорами та моцареллою

Помідори вдало доповнюють пікантні страви. Ці овочі варто віднести до продуктів здорового харчування. У 100 г томатів всього 17 ккал. У них багато вітамінів - А, В, В2, В6, В12, D, і С і мікроелементів: калій, натрій, кальцій, фосфор, залізо, магній. Завдяки такому складу вживання помідорів корисне для нервової системи, імунітету і організму в цілому.

Також помідори захищають від інфекцій шлунково-кишкового тракту, підтримують оптимальну розрідженість крові і запобігають утворенню каменів в жовчному міхурі і нирках, також служать профілактикою хвороб печінки і раку простати. Томати містять необхідні антиоксиданти, які допомагають захистити від серцево-судинних захворювань.


Сік свіжих томатів допомагає в лікуванні виразки і інших захворювань шлунка, за умови, що він буде без солі. Склянка такого соку тричі на день після їжі вже через два тижні подарує помітне поліпшення. Правда, перед повторним курсом терапію слід припинити на 10 днів.





Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Про що говорить колір фруктів та овочів
Про що говорить колір фруктів та овочів Для нормального функціонування організму дорослій людині необхідно з’їдати в день не менше 0,5 кг овочів і фруктів.
Найкорисніші ягоди липня – що ми про них знаємо?
Найкорисніші ягоди липня – що ми про них знаємо? Найкорисніші – сезонні ягоди і фрукти, які виростають у вашому рідному регіоні. Проте, яка ж користь таїться під
Топ-8 корисних і смачних продуктів, які треба вживати щодня "Ми – те, що ми їмо” – це прислів’я актуальне як ніколи. Зараз багато людей розуміють, як важливо харчуватися здоровою

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31