ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Чому випадає волосся?

Чому випадає волосся?

Експерти розповіли, чому може випадати волосся і як це зупинити. Детальніше - читайте у "Країні здоров'я". 

Причини випадіння волосся

Мабуть, основною і найпоширенішою причиною випадіння волосся є вік. І якщо у вас тільки немає машини часу десь поблизу, то зробити з цим нічого не можна. З віком волосяні фолікули починають дегенерувати, і вони бувають уже не такими здоровими, як колись. У чоловіків ця проблема посилюється за рахунок хімічної речовини під назвою дигідротестостерон, яка є побічним продуктом тестостерону. Вона приєднується до волосяних фолікулів і викликає їхню смерть. Вікове зниження жіночих гормонів також сприяє проріджуванню волосся.

Другим найбільш частим фактором випадіння волосся є стрес. Існує навіть вираз - рвати на собі волосся від розпачу. Втім, це й не потрібно, адже в стані стресу волосся саме починає випадати, оскільки порушується його природний цикл - фази росту, відпочинку та зміни. Однак, якщо ви позбудетеся від факторів стресу, то здоров'я волосся може відновитися.

\
Куріння - ще один негативний фактор для росту волосся. По-перше, через тютюновий дим в організм потрапляють токсини, які негативно впливає на фолікули. По-друге, у курців в організмі відзначаються проблеми з циркуляцією крові. В результаті, менша кількість крові надходить до шкіри голови, що також призводить до випадіння волосся.

Обов'язково зверніть увагу на ваше харчування, яке повинно бути збалансованим. Якщо в раціоні не вистачає білка або вітамінів B, то волосся почне випадати активніше. На щастя, відновлення цих компонентів призводить до зворотного результату.

Дефіцит заліза або анемія зустрічається все частіше, і нерідко саме це явище призводить до випадіння волосся. Залізо потрібне нашому організму для росту здорових кров'яних клітин, це також стосується і процесів росту волосся.





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30