ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » 3 унікальних рецепти з калини для здоров’я та краси

3 унікальних рецепти з калини для здоров’я та краси


Гіркі ягоди калини містять багато вітаміну С, а також вітаміну Р, необхідного для того, щоб організм повністю засвоїв аскорбінову кислоту. Завдяки цьому калину часто використовують для лікування застуди, а також як профілактичний засіб в розпал епідемії грипу та ГРЗ. Особливо добре бореться відвар ягід калини з бронхітом, ангіною, тонзилітом і навіть запалення легенів.
Велика кількість вітаміну К робить ягоди калини незамінними помічниками серця і судин. Ягоди калини багаті пектинами і дубильними речовинами, через що нормалізується робота шлунково-кишкового тракту.
Але найбільше прихильниць калини серед жінок. Сік з ягід калини покращує колір обличчя, позбавляє від вугрів, розгладжує дрібні зморшки і омолоджує шкіру. А ось при вaгітності калина категорично протипоказана через здатність підвищувати скоротливу активність мaтки.
Корисні рецепти з калиною
При застуді допоможе калиновий чай. Щоб його приготувати, додайте столову ложку промитих і злегка розім’ятих ягід в склянку окропу. Розмішайте і додайте мед за смаком.
Калина корисна при бронхіті і важкому, затяжному кашлі. Розітріть по 1 столовій ложці ягід калини без кісточок і меду. Додайте в цю суміш столову ложку горілки. Приймайте по 1 чайній ложці протягом доби. Такий мікс має бактерицидні властивості.
Калина очищає шкіру. При вугровому висипі і фурункулах змащуйте уражені місця свіжим калиновим соком, щоб допомогти швидкому загоєнню.
Джерело.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
П'ять популярних, але непотрібних способів профілактики грипу
П'ять популярних, але непотрібних способів профілактики грипу В епідеміологічному сезоні 2017-2018 жителів України атакуватимуть відразу три штами грипу – "Гонконг", "Брісбен" і
Лікарські рослини, які можуть зашкодити Немає такої рослини, яка не мала б лікувальних властивостей, і немає такої хвороби, яку не можна було б рослинами

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30