ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » За минулу добу виявили трьох п’яних водіїв

За минулу добу виявили трьох п’яних водіїв


 

 
Всього за минулу добу на дорогах Закарпаття затримали "під шафе" трьох керманичів.
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Берегівському, Тячівському, Хустському районах. Про це повідомляється у відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Skоdа Fаbіa» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель міста Мукачево у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення він не надав. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.    

У місті Хуст вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21093», який виконував незрозумілі маневри. За кермом  перебував місцевий житель, який на початку року вже попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідування в районну лікарню, де виявили в нього 2,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння, машину затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Вонігово, Тячівського району, ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fіаt Scudо» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель селища Буштино в стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили в лікарню, де він відмовився від проходження медосвідування. В присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Черговий антирекорд: на Закарпатті у водія виявили аж 4 проміле алкоголю
Черговий антирекорд: на Закарпатті у водія виявили аж 4 проміле алкоголю Полісмени продовжують виявляти на дорогах Закарпаття нетверезих керманичів За минулі вихідні працівники груп реагування
Черговий антирекорд: на Закарпатті у водія виявили понад чотири проміле алкоголю
Черговий антирекорд: на Закарпатті у водія виявили понад чотири проміле алкоголю Правоохоронці повідомляють про велику кількість виявлених за добу нетверезих порушників За минулу добу працівники
Поліція затримала за добу 8 п’яних водіїв, у двох з яких виявили понад 3 проміле алкоголю
Поліція затримала за добу 8 п’яних водіїв, у двох з яких виявили понад 3 проміле алкоголю минулу добу працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30