Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » П'ять нічних перекусів, які підуть на користь

П'ять нічних перекусів, які підуть на користь

Якщо сильно захотілося перед сном щось з'їсти, спробуйте ці поживні і смачні рецепти





Ми всі переживаємо раптову тягу пізно вночі, коли нам потрібно перекусити щось. Трохи подумавши, ми можемо знайти альтернативу цим звичним шкідливим закускам, які в більшості випадків вживаємо перед сном.
Давайте розглянемо корисний довідник по перекуси, спробуйте застосувати їх кожен раз, коли настає момент голоду перед відправленням у царство сну.

Портал "Знай" пропонує 5 нічних закусок, після яких ви не будете відчувати себе винуватою:
1. Зберігайте заморожені шматочки банана в морозильнику, щоб спожити цю північну закуску в одну мить! Все, що вам потрібно зробити, це помістити бананові скибочки в ваш блендер і змішати. Консистенція і текстура буде схожа на морозиво. Ви абсолютно не відчуєте різниці! Це так просто, ситно і головне корисно.
2. Візьміть ложку і трохи мигдалевого масла. Поріжте яблука на шматочки і занурте їх у солодке і смачне частування!
3. Ніщо не йде краще, ніж який-небудь пиріг без жиру, йогурт і кілька сезонних ягід за вашим вибором. Солодкість ягід, змішаних з кремовим йогуртом, змусить ваші смакові рецептори стрибати від радості!

4. Темний шоколад, на всякий випадок, коли тяга перекусити перед сном сильніше вашого розуму. Вибирайте темний шоколад для більш здорової альтернативи. Чим вище вміст какао, тим краще!
5. Киньте зелені боби в духовку з оливковою олією, сіллю, часниковим порошком плюс поживні дріжджі. Запечені запашні і на смак, як сирні чіпси і ваш шлунок і розум будуть в захваті від такого перекусу.
Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що різні види водоростей дають відчуття ситості, якщо вірити думку вчених. Але це можна перевірити на собі, якщо перед вживанням основної порції в обідню перерву ви з'їсте трохи морських водоростей. Ви можете приготувати напої з додаванням морських водоростей і ваше бажання з'їсти знизитися на 30 відсотків.


скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Як заснути? 15 порад для здорового сну. У наш швидкоплинний і неспокійний час все більше і більше людей мають проблеми зі сном. Неприємності на роботі,
Сім продуктів, які здатні замінити солодке Багатьох з нас дуже часто непереборно тягне до солодкого. Досвідчені американські дієтологи розповіли, які корисні

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Чоловік навмисно пограбував банк, аби сховатися у тюрмі від дружини
Чоловік навмисно пограбував банк, аби сховатися у тюрмі від дружини
Богемний шик: весільна мода 2017 (фото)
Богемний шик: весільна мода 2017 (фото)
79-річна бабуся зважилася на те, що не під силу всім підліткам
79-річна бабуся зважилася на те, що не під силу всім підліткам
Всі новини

«    Червень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30