Вчений винайшов напій проти раку: опубліковано рецепт
Лікар Отто Варбург рекомендує пити спеціальний напій, який позбавить організм від кислотного перевантаження
Лікар і лауреат Нобелівської премії Отто Варбург вважає, що принаймні 96% всіх відомих видів раку «зародилися» в кислому середовищі. Тому він рекомендує пити спеціальний напій, який позбавить організм від кислотного перевантаження, тим більше, якщо воно присутнє там протягом тривалого часу.
Про це повідомляє Сегодня з посиланням на Health Magazine.
Підвищена кислотність в організмі призводить до різних станів здоров'я, серед яких камені в нирках, деградація м'язів, зниження щільності кісткової тканини і навіть артрит, діабет і рак.
Точно так же, за словами професора, рак не може прогресувати в організмі з лужною системою при рівні рН, що перевищує або дорівнює 7,36.
Таким чином, він пов'язує кислотність з хронічними захворюваннями, такими як діабет, серцево-судинні захворювання, остеопороз і інші.
Він вважає, що рішенням може стати лужна вода. Перш за все, це потужний антиоксидант, який очищає організм від токсинів. Також він може зміцнити імунну систему і усунути кислоти.
Ці кислоти зазвичай викликають негативні ефекти в організмі, такі як втома, проблеми з травленням, збільшення ваги і інші.
Щоб запобігти цьому і багатьом іншим станам, він наводить рецепт приготування лужної води.
Інгредієнти:
Один лимон;
Середній огірок;
Чверть цільного кореня імбиру;
Половина чашки свіжого листя м'яти.
Приготування:
Вимийте і виріжте кожен інгредієнт, очистіть імбир. Помістіть їх у невеликий глечик з водою і дайте настоятися всю ніч.
На наступний ранок потрібно процідити напій і випити склянку натщесерце. Повторювати щодня. скачать dle 11.3