Зірковий гість “Ужгородської палачінти” – про участь у “МастерШеф” і закарпатські страви (ФОТОРЕПОРТАЖ)
- 11-02-2018, 11:30
- Новини / Закарпаття
- 0
- 285
Сьогодні, 10 лютого, в обласному центрі Закарпаття, у Боздоському парку, святкували другий день популярного фестивалю “Ужгородська палачінта”. Нині особливістю заходу став конкурс на найсмачніший млинець, а серед тих, хто оцінював учасників, був і зірковий гість - фіналіст відомого телешоу «МастерШеф» Володимир Троцький.
Власне, наймасовішою частиною фестивалю стала зустріч відвідувачів із зіркою біля тематичної фотозони з назвою “Ужгородська палачінта”. Щоб зробити фотографії та взяти автографи охочі стояли у немалій черзі, а тепер діляться результатами в соціальних мережах.
Крім того, згодом біля сцени фестивалю діяв “вільний мікрофон”, де всі, хто бажали, могли поставити гостю свої запитання. В основному цікавилися про участь у телепроекті, стосунки з іншими учасниками шоу, власні кулінарні вподобання та навіть просили поділитися секретами приготування деяких страв. Особливо активно розпитували гостя діти. На запитання про вплив проекту відомий кухар відповів, що головним для нього були нові знання і навички, які здобув саме на шоу. Цікавило присутніх навіть тату на шиї, яке зірковий гість назвав помилкою молодості.
Крім того, в соцмережі “Фейсбук” у групі фестивалю попередньо всі охочі могли писати свої запитання для Володимира Троцького. Тож один з організаторів Сергій Денисенко зачитав те, що найбільше цікавило краян. Зокрема, питали, чи можна приготувати в мікрохвильовій печі фондан. “Можна, але за якість не відповідаю”, - сказав гість. Серед питань було і “в чому секрет соковитого стейку?” та”скільки яєць має бути в ідеальній яєчні?”.
На запитання про роботу відомий кухар розповів, що наразі не працює, оскільки триває його турне Україною, зокрема проводить майстер-класи. Питали гостя й про закарпатські страви, наприклад, чи знав до фестивалю, що таке палачінта. Відповідь була ствердною, але натомість, що таке бундаш, Володимир Троцький не знав. “Із закарпатської кухні я люблю тільки дві страви - це бограч і банош, - зізнався герой “МастерШеф”.
Крім зірки у центрі уваги, у другий день фестивалю тривали різноманітні конкурси, розіграші, пеклися і їлися палачінти й ароматно смакував глінтвейн. Завтра, 11 лютого, з 11.00 організатори обіцяють знову чимало цікавого.
Докладніше про другий день "Ужгородської палачінти" дивіться у фоторепортажі “Закарпатського кореспондента”.