» » » Новий Закон заставить водіїв автомобілів на євро-бляхах понервувати – легалізація обов’язкова

Новий Закон заставить водіїв автомобілів на євро-бляхах понервувати – легалізація обов’язкова


Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що всі автомобілі повинні проходити розмитнення за правилами, які є для всіх однаковими. «Я вважаю, що всі повинні бути в рівних умовах.

Знаю, що багато добропорядних людей їздять цим транспортом, тобто з еврорегістраціей - ред. Але на ньому також сьогодні скоюють злочини, наїзди, вбивства. І знайти винуватців неможливо. Такі машини потрібно реєструвати, правильно адмініструвати, - заявив Гройсман.

Також, прем'єр-міністр вказав, що вже подали законопроект, який стане кроком до легалізації тих, хто їздить на автомобілях з "єврономерами".

«Ми подали закон, який є базовим для посилення відповідальності за грубе порушення правил дорожнього руху. І там написано про реєстрацію таких автомобілів, щоб ми чітко розуміли, хто на них їздить. Я впевнений, що це буде хороший крок для легалізації тих, хто управляє цим транспортом », - розповів Гройсман.

Закарпаття це прикордонний край і тому автомобілі на єврономерах, це вже норма, і нововедення тільки підніме корупцію серед патрульної служби. Автомобілі, які вже їздять по вулицям Закарпаття, заїхали по всім правилам і як їм бути потім ніхто не знає. Після прийняття нового закону, водії просто будуть платити патрульним. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Власники авто на єврономерах повинні доплатити, – Гройсман Власники автомобілів на єврономерах повинні платити ввізне мито на рівних умовах з іншими автовласниками.Про це

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Січень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31