ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гордість міста - Свалявська гімназія.

 Навчальним планом  Свалявської гімназії передбачено поглиблене вивчення іноземних мов – англійської та німецької, а саме: на вивчення англійської мови у 1-х – 3-х передгімназійних класах відведено 3 години,  у 4-х – 4 години.  Починаючи з 1-го гімназійного класу, кількість годин на вивчення цієї іноземної мови збільшується до п’яти, а також вводиться вивчення німецької мови (2,5 – 3 години на тиждень).  Гімназисти  вивчають англійську додатково за навчальними комплектами Оксфордського університету, придбаними на меценатські кошти волонтерів Корпусу Миру та батьків гімназистів. Свалявська гімназія веде тісну співпрацю з Корпусом Миру. Діяльність волонтерів цієї міжнародної організації сприяє вивченню англійської мови гімназистами.  
    На базі Свалявської гімназії з 1997 року працює Свалявська філія Закарпатського територіального відділення Малої академії наук України. Протягом усіх років існування Свалявська філія досягає високих результатів: щороку її вихованці – у числі переможців і призерів обласного та Всеукраїнського етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Так, у 2010-2011 н.р. двоє гімназистів стали призерами ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту (керівники Туряниця В.Г., Бедирханова Н.І.). Успіху сприяє підготовча робота: усі гімназисти 4-х – 7-х гімназійних класів щороку працюють над науковими рефератами з предметів інваріативної частини навчального плану, найкращі учнівські роботи захищаються на щорічній учнівській конференції.
   Окремою ланкою в системі роботи  з обдарованою молоддю є підготовка гімназистів до участі у різних етапах Всеукраїнських предметних олімпіад. Педагоги Свалявської гімназії протягом багатьох років поспіль готують найбільш представницьку у межах району команду учнів – переможців та призерів предметних олімпіад районного, обласного та Всеукраїнського етапів. 
​​​​




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Закарпатці обирають частіше угорську мову, ніж англійську
Закарпатці обирають частіше угорську мову, ніж англійську   Про це свідчить дослідження, яке провело в області Товариство угорської культури Закарпаття у 2016 році. Дослідження

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...