ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вдова заповіла мільйони євро синам, а дочкам посуд

В Ірландії завершилася багаторічна тяганина між спадкоємцями жінки, яким дісталися вкрай нерівні частки її майна.

В Ірландії завершилася багаторічна тяганина між спадкоємцями жінки, яким дісталися вкрай нерівні частки її майна, інформує UkrMedia.
Господиня ферми померла в 2013 році і залишила старшому синові землю площею 3,5 акра (141 сотка), яка коштувала тоді 42 тисячі євро. Другому синові дісталося 199 акрів (80,5 га) вартістю три мільйони євро. Частка третього сина склала 748,5 тисячі євро. Три дочки жінки отримали по п'ять тисяч євро, а також посуд і столові прилади.
Такий розподіл власності не влаштовував старшого сина. Він з 15 років працював на батьківській фермі, часто не отримуючи за це платні. У 1997 році мати обіцяла залишити йому у спадок не менше 90 акрів.
Через кілька років вони посварилися через майнові претензії, висунуті родичами його дружини. У 2003 році жінка склала новий заповіт і зменшила його частку, а в 2007-му вигнала з ферми. Тепер він працює таксистом і не розмовляє з братами і сестрами.
Суддя, який розглядав скаргу, визнав, що мати порушила свій моральний борг, коли залишила старшого сина без належної спадщини, особливо якщо врахувати, що той 30 років трудився на її фермі і більше нічого не вмів. Він постановив збільшити його частку до обіцяних раніше 90 акрів, вартість яких тепер становить 1,27 мільйона євро.
Жінка не визнала за необхідне забезпечити дочок після смерті, однак, за словами судді, вони не пред'являли претензій і не надали доказів, що живуть у скрутних обставинах.





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Як оформити заповіт, не звертаючись до нотаріуса
Як оформити заповіт, не звертаючись до нотаріуса Що робити громадянам України, яким терміново потрібно скласти заповіт на території іншої країни або на лікуванні в

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...