ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Свалявські школярі і вчителі поїхали до Чехії

Про це повідомила Мирослава Ливч: "Завдячуючи нашим чеським партнерам, зараз разом з росошанськими школярами та вчителями перебуваю в Южноморавському краї Чеської республіки - як учасники проекту «Підтримка розвитку енвіроментального виховання в Росошанській ЗОШ І-ІІ ст. та Свалявському районі Закарпатської області».
Це хороша нагода поближче познайомитися з системою освіти Чехії, набути неоціненний досвід та зміцнити наші зв’язки.
Більше того, участь в даному проекті наших школярів дозволяє поглибити їхні знання, в тому числі для них організовано щоденні 5-годинні заняття з чеської мови. Крім того, програма передбачає численні екскурсії. Так, приміром, відвідали середню промислову школу в Єдовніцах, де, до речі, наші учні мають реальну можливість вступити на навчання.
Разом з тим, провела декілька зустрічей з директором канцелярії Южноморавського краю Елішкою Бузковою, представниками крайового уряду, а також очільниками шкіл «Ліпки» – Ганою Корвасовою та «Подомі» - Мілославом Томеком, на котрих здебільшого вели розмову про перспективи подальшої співпраці, обмінювалися думками стосовно розвитку енвіроментального виховання в школах Свалявщини тощо.
Хочу подякувати нашим чеським друзям за підтримку та неоціненний вклад у побудову нашої співпраці. Саме вашими стараннями створюються подібні проекти, завдяки яким ми маємо реальний шанс розвивати та удосконалювати процес навчання в школах Свалявщини, щоби в кінцевому результаті вивести його на якісно новий рівень".







Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...