ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

» » » На Свалявщині обікрали державну установу

На Свалявщині обікрали державну установу

На Свалявщині обікрали державну установу
Поліцейські Сваляви оперативно встановили та затримали 23-річного місцевого чоловіка, який вкрав харчові продукти з місцевого дошкільного закладу. За фактом крадіжки в поліції розпочали слідство

Вранці 6 лютого до Свалявського відділення поліції надійшло повідомлення від керуючого місцевого дошкільного закладу про крадіжку. Поліцейські, які прибули на місце події встановили, що крадій розбив вікно, проник до середини закладу, звідки в подальшому викрав комп’ютерну техніку та продукти харчування. 

Вжитими оперативно-розшуковими заходами правоохоронці оперативно встановили та того ж дня затримали крадія. Ним виявився 32-річний місцевий житель, який уже раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень та був судимий за аналогічні злочини. 

Крадене з держустанови майно та продукти свалявець сховав біля річки. Речові докази поліцейські вилучили. 
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство у цій справі триває, наразі вирішується питання щодо оголошення чоловікові підозри у скоєному. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Троє закарпатців проникли в чуже помешкання і викрали побутову та комп'ютерну техніку
Троє закарпатців проникли в чуже помешкання і викрали побутову та комп'ютерну техніку Крадіжка із дачного помешання закарпатки трапилася в селі Косино, що на Мукачівщині.  Кримінальна поліція

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Лютий 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28