» » Шок червоної доріжки: 12 суконь, які вразили світ

Шок червоної доріжки: 12 суконь, які вразили світ

Кожен вихід на червону килимову доріжку - справжнє випробування для голлівудських красунь. 

Зачіска, одяг, взуття, прикраси - все повинно бути ідеальним.
Деякі події запам'яталися нам не тільки своїми грандіозними шоу і гучними нагородами, але ще і незабутніми сукнями, які балансують на межі фолу і шедевра.
Ріанна
Провальні сукні
Вихід Ріанни на червону доріжку Бала Інституту костюма в 2015 році запам'ятався глядачам надовго. Футболка співачки навіть стала предметом забавних фотожаб, на яких довгий круглий шлейф перетворювали то на піцу, то на омлет.
Нікі Мінаж
Провальні сукні1
Червоне драматичне плаття від Versace глядачі назвали «містичним» і порівняли співачку з членом таємного окультного товариства і Медузою Горгоною. Образ доповнив чоловік у костюмі Папи Римського, який супроводжував актрису на цьому заході.
Майлі Сайрус
Провальні сукні2
Один з модних критиків назвав це плаття «міксом гладіаторського корсета і кришталевої люстри». Сама співачка дуже впевнено почувала себе в цьому вбранні під час церемонії, де виступила в ролі ведучої. Навіть коли один з ременів оголив груди Майлі, вона залишилася незворушною.
Кріссі Тейге
Провальні сукні3
Модель шокувала глядачів вельми відвертими розрізами на сукні, які в певних ракурсах показували відсутність спідньої білизни. Того вечора зірка постаралася якомога швидше сховатися від об'єктивів папараці.
Тоні Брекстон
Провальні сукні4
Вважається, що співачка була однією з перших, хто надів сукню з такими високими розрізами на офіційний захід. На відміну від Кріссі Тейге, Тоні Брекстон відчувала себе дуже розкуто перед об'єктивами і з задоволенням позувала папарацці.
Саша Градива
Провальні сукні5
Після декількох фотографій співачку попросили зняти свій незвичайний рукав, тому що існує заборона на носіння будь-якої, навіть несправжньої зброї. Співачка відмовилася це зробити і покинула церемонію «Греммі».
Зої Салдана
Провальні сукні6
Розкішне плаття від Dolce & Gabbana стало одним з найбільш неоднозначних нарядів вечора. Модні критики і шанувальники актриси розділилися на два табори: одні прийшли в захват від павичевого хвоста, інші назвали сукню позбавленою смаку.
Мадонна
Провальні сукні7
В одному з інтерв'ю співачка заявила, що її сукня - це модний протест. Мадонна хотіла спростувати стереотип про те, що жінки після певного віку не ризикують носити відверті наряди.
Сара Джессіка Паркер
Провальні сукні8
Той випадок, коли аксесуари залучили більше уваги, ніж сама сукня. Вогняна корона від дизайнера Філіпа Трейсі і плаття дизайну самої Сари Джесіки Паркер увійшли в історію Бала Інституту костюма як один з найбільш знакових нарядів килимової доріжки.
Пріянка Чопра
Провальні сукні9
Модні критики охрестили плаття від Ralph Lauren «тренчем з дуже довгим подолом» і записали в ряд невдалих. Шанувальники не погодилися з ними і назвали плаття одним з найяскравіших нарядів зірки.
Летиція Каста
Провальні сукні10
Модні критики помітили, що і без того самобутнє плаття від Dior, усипане квітами, не потребувало в доповненні у вигляді накидки з золотими пір'ям. Саме через такі «крила» наряд Летиції потрапив у список гірших суконь в історії Каннського фестивалю.
Джой Вілла
Провальні сукні11
Цю сукню глядачі назвали «кольоровою дротяною огорожею» і порівнювали її з металевою сіткою, різнобарвною ізолентою і іншими будівельними матеріалами. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Як дівчина із Закарпаття зуміла влаштувати своє життя у Штатах? (+ФОТО)
  2. Сварка закінчилась вбивством: у Сваляві гості забили господаря до смерті
  3. Чому полянці перекрили дорогу?(+ФОТО)
  4. 90-річна чеська бабуся перетворила маленьке село на свою арт-галерею. ФОТО
  5. На Свалявщині зафіксували спалах АЧС
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Жовтень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31