ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

» » Комплекси чоловіків за знаком Зодіаку

Комплекси чоловіків за знаком Зодіаку


Які комплекси є у чоловіків різних знаків зодіаку – читай в нашому матеріалі.
Овен
Комплекс: Хто на світі всіх миліше, всіх рум’яніший та біліший?
Все життя типового Овна – це рух і боротьба, за перше місце, зрозуміло. Причому не важливо, в якій області. Головне завдання – бути попереду планети всієї. І всім активно доводити: я най-най. Жах полягає в тому, що не можна бути майстром-на-всі-руки у всіх сферах життя. І це зрозуміло всім, всім, крім Овна.
Вже він то точно самий розумний, красивий, чесний і т. д. І, найулюбленіший, зрозуміло. Хочете вибити з-під нього стілець, задайте питання: «Ти впевнений, що тебе любить твоя дружина?» Або: «Ти впевнений, що у тебе вийде?» І все. Ви знаходите собі найлютішого ворога.
На щастя, лють Овна спонтанна і він швидко відходить, так що навряд чи він вас ударить рогами до смерті. Так, покалічить трошки.
Вихід із ситуації: грубі лестощі. Звичайно, ти найрозумніший, найкрасивіший, талановитий, геніальний, – потрібне підкреслити. Лестощів повинно бути дуже багато. Не бійтеся перехвалити. Овну ніколи не набридне слухати про те, який він прекрасний. Це теж з розряду комплексів. Вже скільки разів твердили світу, що лестощі мерзенно, але все не в прок. Зате після похвали він за «спасибі» зробить набагато більше, ніж інші знаки зодіаку за гроші.
Читайте також: Найвредніші чоловіки за знаком Зодіаку
Тілець
Комплекс: Щоб ти жив у часи змін.
Все життя типового Тільця розмірено і підпорядковане одному ключовому бажанну – заробити багато-багато грошей. Просто, щоб були. Не думайте, що він зібрався промотувати їх, витрачаючи на задоволення, як який-небудь Стрілець або Лев.
Стабільність, надійність і заначка на «чорний день» – ось основа світогляду цього знака, тут же джерело і всіх психологічних проблем. «Раптом трапиться щось несподіване?» При слові «сюрприз» Тілець швидше рвоне за валідолом, ніж заплескає в долоні.
Хочете зіпсувати собі життя? Купуйте путівку на південь на 3 дні і піднесіть її Тільцю з криками: терміново збирай валізу. Грандіозний скандал забезпечений. Ну боїться Тілець раптових сюрпризів, яких він не контролює.
Вихід із ситуації: нагодувати смачним, погладити, почухати спинку. До речі, Ленін був Тільцем, а знаєте чому? Ми так боїмося змін, що краще самі їх влаштуємо і проведемо. Саме тому серед Тільців так багато революціонерів. Якщо Тільця тримати в теплі, затишку і комфорті, то він буде вашим домашнім улюбленцем на довгі роки.
Близнюки
Комплекс: Ти мене поважаєш?
Типовому Близнюку не потрібно ваших оплесків з приводу його інтелекту та ерудиції. Йому і так зрозуміло, що він найрозумніший, чого вже гріха таїти. Інша справа – шана і повага. Не дай Бог перервати його мовний потік неповажною заявою «Це не свіжа інформація» (варіант лайт). Або: «Слухати нудно». Або: “Вистачить молоти язиком» (важка версія).
Близнюк витончено і вишукано, оперуючи складносурядними реченнями, доведе Вам, що Ви – пил з його черевиків. Зрозуміло, що таку кількість слів за хвилину складно витримати навіть стійким, але якщо хочете зберегти контакт з Близнюком – терпіть, слухайте, дивіться захоплено і з усім погоджуйтеся. Мовчки.
Вихід із ситуації: голосно і привселюдно заявити, що тільки він один підтримка і опора, оплот і порятунок, і «тато, допоможіть, пропадаємо без вас». Близнюк відразу надувається, як риба-куля, від почуття власної важливості і унікальності. І навіть дійсно готовий допомогти, принаймні порадою. Що вже непогано, адже у нього в багажі завжди 1 001 історія на будь-який випадок життя. І принаймні, з ним не нудно.
Рак
Комплекс: Боягуз зайчик сіренький …
Відомий російський полководець, герой війни з Наполеоном М. І. Кутузов мав багато планет в Раку – і ніяк не міг до ладу вступити в бій. І відступав углиб країни до тих пір, поки війська французького імператора не доконала Російська зима і дороги. Залишилося тільки добити залишки славної армії …
У цьому суть Раків: крок вперед, два назад. Ось тільки звинувачувати їх в боягузтві – саме нерозумне, що можна зробити, з точки зору їх розташування до себе, звичайно. Адже ображений Рак буде мстити вам до кінця своїх днів, причому повномасштабно і стратегічно. Навіть Скорпіон здасться «душкою» на його тлі.
Вихід із ситуації: тільки один, на жаль. Вже якщо ви наступили Раку на хворий мозоль, то валіться в ноги, заламуйте руки і плачте ридма … Голосно голосячи і посипаючи голову попелом для більшої переконливості. На щастя, Рак емоційний і його завжди можна розжалобити. На почуттях щось він і купується, і попадається на гачок.
До речі, якщо самі станете для нього утішителем (Рак обожнює страждати і скаржитися) – приб’єте його до себе цвяхами назавжди. Ось тільки терпіти нескінченні рачачі перепади настрою – заняття не для слабких.
Лев
Комплекс: Доброго дня, Цар … Просто Цар.
На відміну від Овна, Лев не буде нескінченно «вистрибувати з штанів», щоб довести всім, хто найкращий у світі – він для таких подвигів занадто ледачий. Та й навіщо доводити щось, власне? Очевидні ж речі. Цар Звірів, власною персоною, зійшов ось до простих смертних і т. д. А все тому, що найголовніше тримати в своїх лапах владу і контроль.
І саме тому транслювати Леву його недоліки – справа ризикована. Може забути про Левину великодушність і розірвати на сотню маленьких ведмежат. Любителі екстриму можуть зробити і зовсім відчайдушний вчинок – засумніватися в левовій харизмі та привабливості.
Вихід із ситуації: тут треба діяти тонко, Лев і так впевнений в своїй привабливості і не потерпить прямих лестощів. Варіант «Змилуйся, Цар-Батюшка, над холопами недбайливими» буде оптимальним.
Далі, як завжди при Царських особах: падати ниць, бити чолом, відважувати поклони поясні й земні, опускати очі додолу, як мінімум. До речі, відмінно підійде симуляція серцевого нападу. Лев сам панічно боїться хвороб і ніколи не стане зв’язуватися зі слабкими і немічний.
Діва
Комплекс: уявний хворий
Коли всі дітлахи, як водиться, читали казки, Діва читала Велику Медичну Енциклопедію. І з захватом виявляла у себе ознаки всіх відомих науці захворювань. Тому що лікуватися самій і лікувати інших – це наше все. Не дай Бог сказати Діві «так на тобі пахати треба!» І поставити під сумнів, що вона найхворіша на світі людина. Фізично, звичайно.
Ясність думки не підлягає сумніву і є для Діви предметом особливої гордості. Щоб Діва в вишукуванні симптомів і постановці собі діагнозів не зійшла з глузду, завдання – перенаправити пристрасть до лікування на інших. Тоді можна отримати прекрасного фахівця з мікробів, бактерій і вірусів. І ще хочете добити Діву? Скажіть їй: «Сьогодні ти добре виглядаєш!» Це буде означати для неї, що вчора все було дуже-дуже погано.
Вихід із ситуації: почати співчувати і жаліти усіма силами. Всіляко проявити турботу: «Випий пігулку: від голови, від шлунка, від болів в суглобах і ще парочку від всяких болів, для печінки, для імунітету і життєвого тонусу» … Тоді в очах Діви ви відразу станете найріднішим і людиною, яка розуміє, піклуватися про якому Діва буде довгі-довгі роки з усією скрупульозністю, властивою цьому знаку.
Терези
Комплекс: Дівчата, не сваріться
Як же це властиво Терезам: витратити купу сил, нервів і коштів, щоб всі були задоволені, щасливі і ніхто не ображався, коротше дотримати інтереси всіх сторін, щоб все як годиться, як у людей … і сісти між двох стільців. Причому з розмахом. А все тому, що не можна однією і тією ж попою сидіти у зустрічних поїздах. А Терезам так би цього хотілося.
Тому що великий миротворець. І справжній дипломат. І слово «ні» не існує в лексиконі. Та тому що набагато спокійніше уникати конфлікту, ніж чесно і відкрито відстоювати свою позицію. Взагалі «уникнення» будь-яких неприємних ситуацій дуже характерно для цього знака. Ну а що? По-дитячому, зате ефективно. Ось тільки чомусь на близьких це не поширюється. Терези типовий домашній тиран.
Вихід із ситуації: якщо скандал все-таки вибухнув, то задобрити Терези найкраще новим светром (бажано дуже модним) або, на худий кінець, футболкою-поло, тільки ультрамодного забарвлення. Естет і піжон (Терези) не зможе встояти перед гарними речами. А ось вазочки-статуетки додому нести не потрібно. Ми занадто закохані в самого себе, щоб звертати увагу ще на когось.
Ну і, звичайно, старовинний прийом «Ти найкращий у світі!» Як і в випадку з Овном працює безвідмовно. Не дарма ці два знака розташовані в зодіакальному колі навпроти, будучи дзеркальним відображенням один одного.
Скорпіон
Комплекс: мене ніхто не любить
Хто б міг подумати. Чутливість, сентиментальність і вразливість – ось наші больові точки, тільки ніхто з оточуючих про це не дізнається. Ніколи! Скорпіон ще з дитинства засвоїв для себе правило «Нікому не можна довіряти» і тому, як головна героїня фільму «Службовий роман» – ліквідує всіх друзів і близьких. А щоб ніякої безглуздої любові не сталося, краще пуститися у всі тяжкі і впасти на саме дно розпусти.
Тоді, в круговерті  партнерів нікому і в голову не прийде, що в 6 класі середньої школи Машка з сусіднього під’їзду пішла гуляти з Коляном, завдавши таким віроломством незагоєну серцеву рану. А Скорпіон любить глибше, сильніше і крутіше всіх, принаймні, він щиро так вважає. Він так люто заперечує людські емоції і тепло, що в кінцевому підсумку стає їх жертвою.
Вихід із ситуації: а немає його. Якщо Вам неймовірними зусиллями вдалося увійти в довіру до цього знаку, а потім по-необережності її втратити … то краще змотувати вудки і міняти дислокацію. Щоб уникнути будь-яких можливих точок дотику з скривдженим. Це найправильніше, що ви можете зробити. Тому що прощення немає і не буде. Ніколи.
Стрілець
Комплекс: повноцінності
Якщо ви щільно спілкуєтеся зі Стрільцем, рекомендую звернути свій погляд до образу головного Грецького Бога Зевса-громовержця, повелителя блискавок, що проживає на Олімпі. Характер описаний дуже точно. Стрілець – завжди головний, знавець, експерт, професіонал і авторитет. І, звичайно, завжди має рацію. І непохитний у своїй впевненості у власній перевазі.
Звичайно, з точки зору сучасної психології – найздоровіший знак. Живе з гаслом «Я себе схвалюю!». Це прекрасний політик: будемо жити краще, веселіше. Незрозуміло тільки, як до цього прийти. Є тільки один маленький нюанс. Від власного самодурства (і від масштабів самодурства) буває погано не тільки оточуючим, але і йому самому. Однак у Стрільця завжди винні всі, крім нього.
Вихід із ситуації: а киньте ви його на амбразуру. Нехай направить свою енергію і невичерпний оптимізм на вирішення найскладніших завдань. Не обов’язково впорається, зате вже точно не засмутиться. І вам не доведеться його заспокоювати.
Козеріг
Комплекс: я найдушевніший
Я стільки всього для тебе роблю, а ти кажеш, що я байдужий! Сказати Козерогу, що він сухар, все одно що сказати будь-якому іншому чоловікові, що у нього … ну ви знаєте що. І здогадайся, що його «козерожій душі» сентименти потрібні. Адже він кожен день несе в ефір: «Я старий солдат і не знаю слів любові». Хоча, він щось насправді знає всі слова і чітко розуміє, що від нього потрібно.
Взагалі, за зовнішньою суворістю і закритістю дуже часто ховається добра і домашня натура. Тільки нудна. І до речі, Козероги – одні з найкращих чоловіків. Зробивши вибір, вони будуть зберігати вірність, іноді навіть з принципу. У таку принциповість важко повірити, але це правда.
Вихід із ситуації: прикиньте жалюгідним, хворим і немічним. А ще сірим і убогим. Так буде легше розтопити зовнішню кам’яну оболонку. Попросіть допомоги і підтримки. Прохання слід викладати чітко і конкретно, без зайвої води.
Насправді не дарма Козеріг комплексує – з чуйністю дійсно у нього «не дуже»: він не відчує, що вам потрібно насправді, якщо йому не повідомити. Головне – якщо ви зачепили Козерога, миритися треба максимально швидко. Поки він не поставив собі за мету вас розчавити.
Водолій
Комплекс: що хочу, те і роблю
Якщо серед вашого оточення хтось постійно сам себе хвалить – сумнівів немає, це Водолій. Якщо хтось намагається блиснути своєю оригінальністю, нестандартністю, відкритістю і широтою поглядів – сумнівів немає, це Водолій. А все тому, що більшого оригіналу навряд чи ви знайдете серед інших знаків зодіаку. І в цьому його проблема. Він абсолютно некерованим.
Епатувати публіку – ось що ми бажаємо. І робимо. І будемо робити. Тому що важливо не тільки відчувати себе вільним, але і всім це вільно демонструвати. І доводити. Не зрозуміло тільки одне, коли всі нормальні жінки, втомившись від водолійських ескапад, дійсно залишають його в спокої, він не знає, що йому тепер робити зі свого чортовою свободою. Але тим не менше тиснути на Водолія не можна: немає сенсу і навіть небезпечно. Може втекти.
Вихід із ситуації: демонстративно його відпускати. Чи не контролювати ніколи. Якщо він спробував запитати вас «Ти де?» Або «Що робиш?» – заявіть, що це особистий простір. Якщо вже намагалися його закликати до порядку, і він на «низькому старті», негайно відповзайте самі.
Тоді Водолія стане прикро, що на його свободу ніхто, власне, не претендує. І вона втратить для нього цінність. Як і всі неоригінальні. Одне застереження: тільки не здумайте розслабитися, цей знак завжди знайде, чим ще вас можна здивувати. На жаль, не завжди приємно.
Риби
Комплекс: ви від мене щось приховуєте
Головна проблема Риб – це безмежна любов до таємниць, загадок, інтриг і взагалі нескінченних шпигунських ігор. Самі каламутні схеми вдаються цього Знаку Зодіаку. Недарма Риби – це символ спецрозвідки. Кручу-верчу, заплутати хочу … І тут класична схема: стати жертвою власної зброї.
Дуже бояться бути ошуканими. Хочете звести з розуму Рибу? На питання «Ти де?» Відповідайте: «Вгадай!» Або: «Я не знаю, у скільки я приїду!» Нервовий стан забезпечено на довгий час. Риби частіше за інших ходять до ворожок, магів, екстрасенсів. А все тому, що хочуть все знати. Все і про всіх. У найдрібніших подробицях, які, до речі, практично відразу не пам’ятають.
На щастя, пам’ять, а з нею і та злопам’ятність – не їхній коник. На відміну від інших водних побратимів (Рака і Скорпіона) Риби не будуть мститися. Тільки тихо плакати в кутку. Поки ви не захлинеться від жалю і почуття провини.
Вихід із ситуації: простий і складний одночасно. Риби дуже ласі на теплі почуття по відношенню до себе. Риб треба любити. Усе.
Джерело. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Перевірте свій рівень шаленості за знаком Зодіаку
Перевірте свій рівень шаленості за знаком Зодіаку Ми точно знаємо, представники яких знаків Зодіаку мають найбільшу схильність до шалених вчинків! Овен 30%Мужні, цікаві,

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Лютий 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28