» » Після візиту Путіна Угорщина відмовилась перепродувати Україні російський газ, - Bloomberg

Після візиту Путіна Угорщина відмовилась перепродувати Україні російський газ, - Bloomberg

Угорщина розширює співпрацю із Російською Федерацією в енергетичній сфері: у обмін на обіцянки Кремля про більш гнучкий контракт з "Газпромом", прем'єр Віктор Орбан заявив, що його країна "утримається від поставок газу Україні".

Після візиту Путіна Угорщина відмовилась перепродувати Україні російський газ, - Bloomberg


Після візиту російського президента Володимира Путіна в Будапешт 17 лютого, російський лідер пообіцяв Угорщині більш гнучкий контракт з "Газпромом", повідомляє агентство Bloomberg.


Зокрема Росія обіцяє відмовитись від принципу "бери або плати" та розширити можливості для використання підземних сховищ Угорщини. Після цього прем'єр Угорщини Віктор Орбан заявив журналістам, що його країна "утримається від перепродажу російського газу Україні".


Додамо, що крім критики щодо санкцій проти Росії Орбан висловлювався на підтримку "Південного потоку", який Росія хотіла побудувати в обхід України. Чиновник також викликав роздратування у деяких його європейських колег своєю заявою про необхідність надати автономію етнічним угорцям в Україні.


Після його прес-конференції з Путіним Орбан знову висловився проти ізоляції Росії.


"Росія та Угорщина є залежать один від одного, навіть якщо це більше нагадує залежність, скажімо, слона і миші", сказав", - Орбан.


"Ми також повинні дати щось навзаєм, Росія повинна знати, що може розраховувати на нас", - сказав він.


Зазначимо, раніше прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан звинуватив ЄС у зриві будівництва "Південного потоку", який є проектом російської компанії "Газпром".


Нагадаємо, 13 лютого Віктор Орбан відвідав з коротким візитом Київ. Президент України Петро Порошенко заявив, що розраховує на підтримку Угорщини.


шаблоны для dle 11.2
ІНШІ НОВИНИ
Роки йдуть, а обіцянки залишаються: що політики щороку обіцяють українцям у лютому Як завжди на початку нового місяця, «Слово і Діло» знайомить своїх читачів із обіцянками вітчизняних політиків,
Угорщина заявила про потребу відмінити санкції проти Росії і не розглядає її як загрозу Європейські санкції проти Росії неефективні і мають бути скасовані. Про це заявив глава МЗС Угорщини Петер Сіярто в
Обама: санкції ввели через порушення Росією суверенітету України, а не ядерну зброю‎‎ Президент США Барак Обама у своїй останній прес-конференції на цій посаді нагадав, що ‎санкції проти Росії запровадили

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Чому пасажири моляться, їдучи через Свалявський перевал?
  2. На Закарпаття повертається тепло
  3. Трагедія на Свалявщині: чоловік встромив ножа жінці в груди, нещасна померла на місці події
  4. Начальник Свалявської поліції ховався у шкафу від журналістів (ВІДЕО)
  5. У будинку раніше судимого за виготовлення та збут наркотиків жителя Сваляви знайшли 50 г марихуани (ФОТО)
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Лютий 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28