» » Ідеальна жінка за знаком Зодіаку: 3 найсильніших особистості

Ідеальна жінка за знаком Зодіаку: 3 найсильніших особистості


Хто сказав, що доля жінок – це тільки варити борщі і дивитися за дітьми? Сьогодні, мабуть, немає жодної сфери діяльності, якої не торкнулася б рука представниць прекрасної статі. І не просто торкнулася, а залишила досить вагомий слід, подекуди значно випередивши чоловіків.
Такі жінки вважаються дуже сильними натурами, іноді навіть мислячими як чоловіки, тому протилежну стaть не завжди поспішає створювати з ними сім’ю, через острах здатися недосконалим. Але ось поваги до таких дамам у них не відняти точно. Пише Kolobok.ua
Дійсно, жінки з сильним характером шукають не просто партнера, а щось більше. Можливо навіть якогось суперника, здатного «підживлювати» її морально і інтелектуально, ніж фінансово. Якраз в грошах сильні, а значить автоматично і самодостатні жінки, потребують найменше.
Хто ж займає перші три місця в рейтингу найсильніших жінок? Спробуємо з’ясувати це, виходячи з астрологічних спостережень. Можливо, саме ви і є одна з тих, хто здатний підкорювати найвищі життєві висоти?
Читайте також: “Здрастуй, старість, я твоя” – готувалася до найгіршого, а треба було до пoлoгів
Жінка-Овен
Вона здатна стати чудовим партнером в житті чоловіка і навіть виступати для нього в ролі музи, але частіше – це лукавство ураган, що змітає на своєму шляху все і вся, не залишаючи на полі бою каменю на камені. Стримати її під силу не всім.
Ще в юному віці представниці цього знака Зодіаку з легкістю завойовують довіру людей, міцно тримаючи кермо влади в своїх руках. Як в дитинстві, так уже і в дорослому житті, вони з легкістю стають лідерами в будь-якій компанії, а думка чоловіків з цього приводу, м’яко кажучи, їх не дуже цікавить.
Завдяки неймовірній силі, витримці і закладеному з дитинства високому життєвому потенціалу, жінки-Овни з легкістю і ентузіазмом беруться за будь-яку роботу, незалежно від ступеня складності і завжди доводять розпочате до логічного завершення, ніколи і нічого не кидаючи на півдорозі. Однак, незважаючи на такі вольові якості, жінка-Овен трохи наївна, але це її ніяк не обмежує.
Жінка-Овен завжди самодостатня. Вона прекрасно може прожити і без партнера, оскільки може все абсолютно сама, без чиєї-небудь допомоги. Найчастіше чоловік їй потрібен для підтвердження її високого статусу, тому партнер вибирається особливо ретельно.
Ви ніколи не побачите сліз у цієї жінки на людях, але вона легко може розридатися в подушку, будучи наодинці з собою, наприклад, під сумний фільм. Жінка-Овен самокритична з високою адекватною самооцінкою, а якщо комусь здасться, що вона надто амбітна, то це лише тому, що у неї дійсно маса талантів і здібностей.
Така жінка «задихається» в суспільстві, де вона не може розвиватися і йти вперед. Їй цікаві люди з неординарним мисленням, які прагнуть до вершин успіху, як і вона. Жінка-Овен дуже цінує людей-самородків. Перебуваючи на керівній посаді, вона не дає поблажок нікому і відноситься до підлеглих з точно такою ж вимогливістю, як і до себе.
У коханні жінка-Овен готова на багато що, навіть на якусь жeртовність, але це триває рівно до того моменту, поки партнер віддає їй рівноцінну жeртовну частку. Крім іншого, жінка-Овен власниця, тому ревнощі в її будинку можуть бушувати регулярно з високою частотою, але тільки за умови, що партнер дав привід до цього.
Якщо ж станеться зрада з боку партнера, жінка-Овен здатна дуже на довгий час розчаруватися в чоловіках, переставши вірити в любов в принципі, можливо, навіть і назавжди.
Жінка-Скорпіон
Мабуть, не народилася ще людина, здатна розпізнати цю загадку з багатогранним характером, яка залишиться такою і після ста років знайомства. Будучи її другом, ви навряд чи зумієте скласти єдину думку і описати конкретні якості її характеру, постійно перетікають з одного стану в інший.
Вона немов міняє маски одну за одною, іноді надягаючи «обличчя» слабкої і беззахисної жінки, але це лише тактика, яку вона застосовує з однією метою – обеззброїти противника, щоб виграти час перед основним боєм.
Але є і незаперечні риси характеру жінки-Скорпіона, які представляють перед нами сильну, незалежну жінку, яка не дозволяє ніколи просити про допомогу, а розраховувати тільки на свої сили. Її слово – закон і все навколо повинні йому підкорятися, оскільки в правоті своєї думки вона не сумнівається ніколи.
Ви навряд чи коли-небудь зустрінете Скорпіона-домогосподарку. Ця доля точно не для неї. За допомогою своєї гіпнотичної чарівності і бездоганного вміння спілкуватися зі співрозмовником, завжди відчуваючи грань, де треба посилити, а де попустити свою залізну хватку, вона легко злітає на найвищі п’єдестали і будує найуспішнішу кар’єру.
Ніколи не намагайтеся сфальшувати перед жінкою-Скорпіоном. Вона бачить людей наскрізь, від неї не вислизне навіть дещиця обману. З такими людьми вона постарається звести відносини до мінімуму, в найближчому майбутньому позбувшись них назавжди.
Жінка-Скорпіон потребує сильного партнера, який би став нарівні з її мужністю, а в ідеалі – був значно сильніший за неї і зміг би «приборкати» її характер, домінуючи, (але, не змінюючи) її сутності. Своїм партнером жінка-Скорпіон повинна пишатися завжди, тому він повинен не тільки виглядати презентабельно, але і бути мудрим і статичним.
Зовні така пара завжди виглядає як кращі друзі і не більше. І лише наодинці жінка покаже справжню вогняну пристрасть, як істинний скорпіон, захищаючи своє особисте життя від пересудів і чвар. Будучи вірною дружиною, того ж вона чекає і від партнера, який може бути поруч з нею найщасливішою людиною, якщо одного разу не підірве її довіру фактом брехні або зради. Ось тоді все її сили будуть спрямовані на його «знищення», таке ж палке, якою була і любов.
Жінка-Козеріг
Загадкова особа, більшу частину часу вона занурена в свій світ і переживання, але з боку здається, що ця дама вічно зайнята і постійно кудись поспішає. «Як білка в колесі» – це якраз про неї. Складається враження, що вона вічно звалює на свої тендітні плечі важкий тягар і непосильну роботу.
Таке враження вона створює всюди, де з’являється, і цим викликає повагу з боку оточуючих. Вона завжди готова до чогось глобального, а ось незначні проекти або нецікаві знайомства її не “чіпляють”.
Однак, часом, крізь вічну зайнятість «пробивається» товариська, компанійська і дуже інтелігентна особистість. За навіяною закритістю, холодністю і відчуженістю, криються пристрасть, сентиментальність і романтика, але мало кому такою доведеться її пізнати. Хіба що найближчим людям, оскільки свій внутрішній світ вона оберігає дуже вже старанно.
Тому і супутника вибирає ретельно, вважаючи, що поруч з нею повинен бути тільки сильний, чесний і розумний чоловік. Якщо ж партнер жінки-Козерога не може вникнути в суть її характеру або і зовсім не намагається цього зробити, то йому завжди буде здаватися, що поруч з ним залізна леді, з холодною душею і сталевим характером. Це може послужити причиною їх розставання.
Найчастіше кар’єра як така жінку-Козерога мало цікавить, але саме там вона домагається найвищих успіхів, ховаючись, таким чином, від невдалих особистих відносин.
Якщо пощастить, і поряд з нею виявиться по-справжньому потрібний і правильний чоловік, жінка-Козеріг з легкістю залишить думки про кар’єру і з задоволенням розчинитися в сім’ї. Правда, повністю «одомашнити» її навряд чи вдасться, але те, що вона розквітне на очах – це факт.
Жінка-Козеріг завжди буде стояти на сторожі своєї сім’ї, оберігаючи її від різних негараздів, і як господиня і берегиня сімейного вогнища з легкістю може претендувати на перше місце серед інших представниць прекрасної статі. Для дітей – це сувора, але справедлива мати, а для чоловіка – помічниця і порадниця в будь-яких його починаннях. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Перевірте свій рівень шаленості за знаком Зодіаку
Перевірте свій рівень шаленості за знаком Зодіаку Ми точно знаємо, представники яких знаків Зодіаку мають найбільшу схильність до шалених вчинків! Овен 30%Мужні, цікаві,

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30