» » Побили активіста, який приїхав фіксувати незаконну вирубку лісу (ФОТО)

Побили активіста, який приїхав фіксувати незаконну вирубку лісу (ФОТО)

Побили активіста, який приїхав фіксувати незаконну вирубку лісу (ФОТО)


До суспільно корисної справи долучилися і активісти «Об’єднаних правих Закарпаття», які після свого розслідування публічно назвали директора парку Віктора Бирковича злодієм. Активісти також розповіли про його покровителів з ОДА та РДА.

Як розповідають представники «Об’єднаних правих Закарпаття», вчора вони приїхали на територі природного парку. Вже по дорозі на місце призначення вони зрозуміли, що за ними їде «хвіст» в складі двох автомобілів ВАЗ – "Нива" та "Лада". При в'їзді на територію парку активістів зупинив наряд Державної прикордонної служби та повідомив, що до них прийшло усне повідомлення від одного з керівників парку про те, що активісти є контрабандистами. Після перевірки документів та пояснень, прикордонники дозволили вести фото- та відеозйомку. Зафіксувавши факти рубки лісу з грубими порушеннями, активісти викликали працівників поліції.

Після появи правоохоронців, на місце події з’явився один із місцевих чоловіків на мототранспорті, який назвав себе Віктором, «лісником-інспектором» . Поведінка Віктора насторожила активістів і вони запропонували поліцейським, щоби ті провели тест на вміст алкогольних та наркотичних речовин в крові вищезгаданого «інспектора». Пройшовши тест на «драгері», Віктор зрозумів, що жарти закінчились, адже в нього виявили 2,7 проміле.

До того ж, зі слів активістів «Об’єднаних правих Закарпаття», горе-водій не зміг показати жодних документів – ані посвідчення водія, ані документів на транспортний засіб. Також вищезгаданий «лісник-інспектор» не мав при собі службового посвідчення, навіть паспорта громадянина України.

Згодом на місце події стали прибувати місцеві чиновники та лісоруби. Загалом туди під’їхало близько 30 агресивно налаштованих чоловіків, які застосували до активіста «Об’єднаних правих Закарпаття», члена Національної Спілки журналістів України, Олександра Тиводара (Веремієнка) грубу фізичну силу.

Після інциденту Олександр звернувся за допомогою до лікарів, що є задокументовано.

В цій події активістів здивували злочинна бездіяльність поліцейських та прикордонників, які спостерігали, як натовп агресивних людей б’є людину, та практично нічого не зробили для того, щоб зупинити побоїще, констатують "Об'єднані праві".

Побили активіста, який приїхав фіксувати незаконну вирубку лісу (ФОТО)

Побили активіста, який приїхав фіксувати незаконну вирубку лісу (ФОТО)
скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Головний лісівник Свалявщини розповів про вирубку дубів у Стройному (ФОТО, ДОКУМЕНТИ) У селі Стройне на Свалявщині люди вийшли із протестом проти вирубки лісу в урочищі "Дуби".    Стройничани виступили

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Як дівчина із Закарпаття зуміла влаштувати своє життя у Штатах? (+ФОТО)
  2. Сварка закінчилась вбивством: у Сваляві гості забили господаря до смерті
  3. Чому полянці перекрили дорогу?(+ФОТО)
  4. 90-річна чеська бабуся перетворила маленьке село на свою арт-галерею. ФОТО
  5. На Свалявщині зафіксували спалах АЧС
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Жовтень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31