ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Як вгадати знак Зодіаку людини: характер, зовнішність та інші особливості

Чи вдавалося кому-небудь вгадати ваш знак Зодіаку? 

Визначення знака Зодіаку – приголомшливий навик, що вимагає деякої підготовки і вправності. І хоча одним людям здається, що це неможливо, а інші і зовсім не вірять в астрологію, ті, хто навчилися робити це, готові поділитися своїми секретами в цьому матеріалі.
Основи астрології
Вивчіть основи астрологічних рис характеру. З’ясуйте, які риси притаманні кожному зі знаків зодіаку. Щоб вам було простіше, згадайте знайомих людей, які є представниками всіх знаків. Подумайте, чи підходять вони під опис. Чим частіше ви будете порівнювати характери людей з описами, тим простіше вам буде запам’ятати, чим характеризується кожний знак.
Овен
Знаки Зодіаку
Ці люди зазвичай володіють владним голосом і готові до конфліктів. Вони вперті, егоїстичні, люблять красуватися, вкрай незалежні і волелюбні, люблять змагатися, мають схильність до авантюр і пригод, активні, хоробрі, розважливі, мають силу волі, запальні, грубі, імпульсивні, заповзятливі, готові йти на ризик і люблять кидати собі виклик. Овни часто спочатку діють, а потім думають, через що програють.
Телець
Знаки Зодіаку1
Люди, народжені під цим знаком, люблять красиві речі. Вони можуть здатися матеріалістами і естетами. Нерідко вони повільно приймають рішення діяти, добре справляються з грошима, люблять проводити час на вулиці (включаючи такі заняття, як садівництво або вирощування овочів), практичні і прагматичні. Як правило, ці люди не люблять змін.
Близнюки
Знаки Зодіаку2
Близнюки вміють сперечатися, дотепні, вміють підлаштовуватися під людей і обставини, люблять флірт і грайливу поведінку (можуть при цьому здаватися агресивними), легко вводять інших в оману, непостійні. Близнюкам легко догодити, вони схильні до роздумів, говіркі, цінують спілкування, знання і готові до змін. Як правило, вони люблять читати, писати і брати участь в інтелектуальних іграх. Їм також добре вдається робити кілька справ одночасно.
Рак
Знаки Зодіаку3
Ці люди дуже чутливі (з мінливим настроєм), романтичні, милі, приємні в спілкуванні, дбайливі, люблять опікувати кого-небудь, вважають за краще проводити час вдома, люблять домашню їжу і спілкування з родиною. У компанії людей вони стримані і прагнуть сховатися, якщо їх скривдили.
Лев
Знаки Зодіаку4
Леви – люблячі і дбайливі люди, і від природи вони лідери. Вони люблять дітей, цінують розкіш і ювелірні прикраси, максималісти. Ці люди також прагнуть бути в центрі уваги, вони егоїстичні, займають домінуюче становище, харизматичні, дуже вимогливі, розумні, самовпевнені, ефектні, пихаті. Леви голосно заявляють про себе, вони вірні, мають силу волі. Зазвичай вони незворушні, але можуть проявляти сильну агресію. Вони схильні бути в центрі уваги і мають великий запас життєвої енергії.
Діва
Знаки Зодіаку5
Ці люди перфекціоністи, вимогливі, уважні до деталей, вередливі, практичні, розумні, кмітливі, володіють гнучким живим розумом, спостережливі, проникливі, кмітливі. Вони багато чого вміють і намагаються вести здоровий спосіб життя. Вони схильні засуджувати інших, мають свою думку; від природи вони сором’язливі і організовані. Діви часто люблять порядок і чистоту. Вони вміють відстоювати свою точку зору в суперечках.
Терези
Знаки Зодіаку6
Люди, народжені під знаком Терезів, розумні, чарівні, люблять флірт. Вони граціозні, вірні і вміють проявляти дипломатичність. Вони люблять рівність, справедливість, красу і цінують красиві речі. Вони дуже товариські, ввічливі, з хорошими манерами, бувають ідеалістами. Ці люди красиві і спокійні.
Скорпіон
Знаки Зодіаку7
Скорпіони потайливі, жагучі, впевнені в собі, вірні, спортивні, дуже чутливі, таємничі, проникливі, цікаві. Це дуже потужний знак зодіаку, який характеризується сексуальністю, кмітливістю, заздрістю, прагненням контролювати все і всіх, запальністю. Це привабливі, вольові, життєздатні люди, і їм не чужа жага помсти. Зазвичай вони виявляють самовладання у всіх сферах життя.
Стрілець
Знаки Зодіаку8 
Ці люди люблять пригоди, незалежні, доброзичливі, активні, мають широкий кругозір, надмірно оптимістичні, хоробрі, розумні, харизматичні, кокетливі, волелюбні. Вони прагнуть до свободи і не люблять обмеження. Вони товариські, люблять розважати, імпульсивні, схильні перебільшувати, можуть надмірно кому-небудь потурати; вони різкі, не бояться ризикувати, по-дитячому допитливі. Стрільці завжди прагнуть до нових знань; вони опортуністи, філантропи, схильні до філософствування.
Козеріг
Козероги амбітні, рішучі, терплячі, зрілі, сильні. Вони вміють досягати цілей. Козероги загадкові (люблять зникати), стримані, здаються відчуженими; вони обережні і запальні. Козероги багато працюють і мають проникливий погляд. Це дуже амбітні люди, які люблять відповідальність. Вони вміють контролювати себе і поважають тих, хто має над ними владу. Вони живуть кар’єрою, мають хороші витримку і терпіння. Зовні вони здаються непробивними, щоб ніхто не зміг зробити їм боляче, але всередині це дуже милі і емоційні люди. У них також дуже гарне почуття гумору.
Водолій
Знаки Зодіаку9
Водолії люблять допомагати іншим. Вони ліберально налаштовані, демократичні; це філантропи, які володіють широким кругозором і цінують соціальну рівність. Ці люди вважаються перетворювачами, однак вони можуть бути холодними і байдужими. Нерідко вони ексцентричні, непослідовні, неслухняні, непередбачувані, мають свою думку, оригінальні і унікальні. Водолії дружелюбні, гострі на язик, схильні до ідеалізації, винахідливі, рішучі, але швидко змінюють свою думку.
Риби
Знаки Зодіаку10
Це дуже творчі, розумні, пристрасні люди. Вони чутливі і доброзичливі. Вони люблять піклуватися про інших, але їх часто вважають різкими через постійні зміни настрою. У Риб гарні очі і посмішки.
Фізичні особливості
Знаки Зодіаку фіз
Роздивіться зовнішність людини. У кожного знаку є особливі риси в зовнішності. Уважно подивіться на людину і подумайте, чи підходить їй опис його знака. Що насамперед впадає в очі в зовнішності цієї людини?
Овен
Знаки Зодіаку11
У овнів витягнуті вузькі лицьові кістки, широкий лоб, рожеві щоки, міцне пропорційне тіло. Їх ріст вищий або нижчий середнього, у них темне або золотисте волосся, чіткі брови, яскраві очі з проникливим поглядом, які часто бувають близько посадженими.
Телець
Знаки Зодіаку12
У Тельців зазвичай по-дитячому невинні очі, повні губи, маленькі рівні зуби, густе волосся. Найчастіше у них маленький лоб, привабливе обличчя і трохи ширша шия, ніж у всіх. Тельці можуть похвалитися красивим обличчям.
Близнюки
Знаки Зодіаку13
У цих людей пустотлива усмішка, повні губи, середній зріст, пропорційне підборіддя. У них також високі вилиці і моложава зовнішність. Зазвичай Близнюки – це люди, що володіють стрункою або навіть тендітної фігурою. У них загострені риси, довгі пальці, бадьора хода, блискучі очі. Як правило, ці люди володіють відмінним почуттям стилю.
Рак
Знаки Зодіаку14
У Раків зазвичай бувають широко посаджені очі, безневинний вираз обличчя. Їхній зріст нижчий середнього; у них кремезне тіло і короткі ноги. Нерідко у них зустрічається темне волосся, кругле обличчя, широкий лоб. У Раків невеликі очі, маленький кирпатий ніс, нерівні зуби, повні губи. Найчастіше верхня частина тулуба крупніше нижньої, через що фігура може здаватися незграбною і занадто масивною вище пояса.
Лев
Знаки Зодіаку15
Леви відомі своїми шикарним густим чорним волоссям, великими темними очима, гордим і впевненим виразом обличчя (вони навіть зовні нагадують левів), а також великим носом. У них більші і повніші губи, ніж у всіх; найчастіше це високі люди з тонкою талією і стрункими атлетичними ногами.
Діва
Знаки Зодіаку16
У Дів світла і чиста шкіра, округла голова, акуратні губи. У них великі і виразні очі з піднятими куточками і чіткі симетричні риси обличчя.
Терези
Знаки Зодіаку17
У Терезів нерідко бувають ямочки на щоках, носі, колінах або ліктях; у них виразні губи, округла голова, невелике обличчя, вузький ніс, благородні пропорційні риси обличчя; людина-терези володіє гучним заразливим сміхом і схильний до активної міміки і жестикуляції.
Скорпіон
Знаки Зодіаку18
У Скорпіонів яскраві привабливі риси, проникливі гіпнотизуючі очі, сяюча шкіра, задумливий вираз обличчя.
Стрілець
Знаки Зодіаку19
У людей, народжених під цим знаком, безневинний вираз обличчя, чітко окреслена щелепа, часто великий череп виразної форми. У них буває високий і широкий лоб, заразлива посмішка. У цих людей висока, струнка, пропорційна фігура з міцними ногами – часто така людина добре проявляє себе в бігу.
Козеріг
Знаки Зодіаку20
У Козерогів чітко окреслене обличчя, спокійні розумні очі, темне волосся. У цих людей часто бувають виступаючі вилиці і спритні руки.
Водолій
Знаки Зодіаку21
У людей, що належать до цього знаку, відкрите доброзичливе обличчя, великі округлі очі, яскраво виражені риси обличчя. У Водоліїв часто бувають великі носи і губи, повні в середині, але звужуються до куточків губ.
Риби
Знаки Зодіаку22
Як правило, у Риб невинні риси, витончений жіночний вираз обличчя. Найчастіше зріст Риб – середній або нижче середнього, а кінцівки короткі. З віком Риби мають схильність набирати вагу.
Звертайте увагу на риси обличчя
У людей, народжених навесні, зазвичай привабливі лиця (необов’язково красиві – вони можуть бути просто виразними). Це Овни, Тельці, Близнюки, Риби.
Придивіться до волосся. У людей, народжених влітку, як правило, чудова шкіра і волосся (волосся розкішне, але не обов’язково пряме): Раки, Леви, Діви.
Вивчіть особливості рухів
У народжених восени людей природні приємні жести і рухи, а також приваблива зовнішність: Терези, Скорпіони, Стрільці.
Вивчіть особливості будови тіла. У народжених взимку людей зазвичай міцні, привабливі фігури: Козероги, Водолії, Риби.
Інші особливості знаків
Характеристики знаків вогню
Знаки вогню
Це Овен, Лев, Стрілець. Ці люди орієнтовані на фізичну діяльність, активні. Вони часто бувають грубими і егоїстичними, упертими, впевненими в собі, талановитими, харизматичними. Вони зазвичай захоплюються спортом і підтримують гарну фізичну форму. Одним словом представника вогненної стихії можна описати як діяч.
Характеристики знаків землі
Знаки Землі
Це Телець, Діва, Козеріг. Вони орієнтовані на фізичну діяльність, пасивні. Це перфекціоністи, працьовиті люди, часто інтроверти; вони впевнені в собі, надійні, послідовні, мають безліч інтересів. Одним словом представника цієї стихії можна описати як мислитель.
Характеристики знаків повітря
Знаки повітря
Це Близнюки, Терези, Водолій. Ці люди орієнтовані на розумову діяльність, активні. Вони розумні, прагнуть до знань, енергійні, чарівні, вміють добре говорити і писати. Одним словом таких людей можна описати як говіркий.
Характеристики знаків води
Знаки води
Це Рак, Скорпіон, Риби. Вони орієнтовані на розумову діяльність, пасивні. Люди, що належать до знаків води, привабливі, чутливі, люблять творчість. Вони схильні до нестандартного способу думок і незвичайних дій; це пристрасні і сексуально привабливі люди. Одним словом представники водної стихії характеризуються як чуттєві.
Ще кілька цікавих фактів:
Поспостерігайте за поведінкою людини. Особливо важливо спостерігати за поведінкою в конфліктних ситуаціях і при груповій роботі. Ми всі в якійсь мірі намагаємося приховувати свої почуття на публіці. Зазвичай люди проявляють свої астрологічні особливості у взаєминах і в конфліктних ситуаціях.
Наприклад, в конфліктній ситуації першою реакцією Овна буде обурення, супроводжуване криком або погрозами; Близнюкипостараються домовитися; реакція Рака буде проявлятися в різкий сплеск емоцій; Телець промовчить і збереже за собою сильну позицію, і так далі.
Овен, Рак, Терези, Козеріг на конфліктні ситуації зазвичай реагують різкими рішучими інтуїтивними діями, намагаючись взяти верх над кривдником. Вони легко беруться за нові справи.
Телець, Лев, Скорпіон, Водолій схильні реагувати стримано, намагаючись своєю пасивно-агресивною поведінкою або бездіяльністю показати, що образити їх не вдалося. Вони зосереджені на успішне завершення розпочатих справ.
Близнюки, Діва, Стрілець, Риби всіма силами намагаються вибратися з ситуацій протистояння і уникати конфліктів. Їм добре вдається мотивувати інших людей.
Джерело




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...