» » Невже таке коїться в наш час..? У М'янмі - геноцид, загинули близько 400 осіб. А світ МОВЧИТЬ!

Невже таке коїться в наш час..? У М'янмі - геноцид, загинули близько 400 осіб. А світ МОВЧИТЬ!

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган назвав утиски мусульман-рохінджа в М'янмі геноцидом. Про це повідомляє Reuters.




«Там відбувається геноцид, і всі мовчать, - обурився турецький лідер, виступаючи на зборах правлячої партії в Стамбулі. - Ті, хто не звертає уваги на цей геноцид, який проводиться під прикриттям демократії, також співучасники вбивства ».Картинки по запросу мьянма геноцид мусульман
Через що влада М'янми конфліктують з мусульманами-рохінджа
За офіційними даними, за останній тиждень в боях на північному заході М'янми загинули близько 400 осіб. Як заявила влада М'янми, всі вони - бойовики-сепаратисти, ліквідовані урядовими військами під час операції із зачистки регіону, покликаної захистити мирних жителів від бандитів. Правозахисники і громадські активісти рохінджа стверджують, що гинуть в основному мирні жителі.
Рохінджа - етнічна група в штаті Ракхайн в М'янмі. Її представники вважають себе корінним населенням регіону. У той же час в бірманській суспільстві поширена думка, що вони в масі своїй - біженці з Бангладеш.
За даними ООН, рохінджа - одна з найбільш гноблених народностей в світі. Після міжрелігійних зіткнень в 2012 році близько 120 тисяч представників цієї народності були вигнані зі своїх жител і змушені переселитися в стихійні табору. Їм відмовлено в наданні громадянства, вони не мають доступу до медичної допомоги і обмежені в пересуванні по країні. Самі рохінджа стверджують, що піддаються гонінням через те, що сповідують іслам. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30