» » «Вона не вагітна!»: знамениті мами, яких підозрювали в підробленій вагітності

«Вона не вагітна!»: знамениті мами, яких підозрювали в підробленій вагітності

Вагітність – один з найпрекрасніших моментів у житті кожної жінки. 

Це найочікуваніша подія для кожної представниці прекрасної статі. І наші зіркові красуні, звичайно ж, не виключення. Іноді вони цього чекають більше, ніж звичайна жінка! Адже багатьом знаменитостям контракт забороняє виходити заміж та народжувати дітей до певного віку. Тому багато зірок наважуються на обман: вони довіряють виношування своєї дитини сурогатним матерям.
Сьогодні ми представляємо до вашої уваги декілька зіркових матусь, яких підозрювали в такому «обмані» всі, кому не лінь!
Кім Кардашьян
Кім Кардашьян
І тут всі згадують репутацію Кім Кардашьян. Дивлячись на всі її вивідки, здається, що дивуватися вже просто нічому. Але на протязі двох вагітностей зірку звинувачували в використанні накладного живота. За плітками, Кім це робила для збільшення рейтингів шоу Кардашьян. Аби після шквалу критики та агресії, не витримати і опублікувати відверті фото, щоб довести, що вона дійсно вагітна і в знову потрапити в топ новин.
Анджеліна Джолі
Анжеліна Джолі
Під час другої вагітності Анджеліну не раз дорікали в тому, що вона виглядає занадто худенькою для дівчини, яка виношує двійню. Однак, сама Енджі чутки ніяк не коментувала і з гордістю демонструвала животик в облягаючих сукнях.
Бейонсе
Бейонсе
Під час вагітності первістком, дочкою Блю Айві, дівчина потрапила в серйозний скандал: під час того, як дівчина сідала в крісло на одному з ток-шоу, її живіт зігнувся навпіл! Фотографії цього миттєво розлетілися по мережі. Пізніше Бі показала фото з пологового залу з малятком на грудях, але скептиків було вже не переконати.
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Чутки про неправдоподібність вагітності королівської особи набули поширення вже після пологів: спостерігачам чомусь здалося, що дівчина виглядає занадто добре для дівчини, яка щойно народила! Може, вони не врахували те, що вона легко могла запросити до себе кращих перукарів і стилістів?
Ніколь Кідман
Ніколь Кідман
Протягом всієї вагітності зірки її фанати постійно говорили про те, що вагітність Ніколь - помилкова, а дитину насправді виношує її рідна сестра, тому що Ніколь не могла завагітніти досить довгий час. Чутки придбали новий виток після того, як Ніколь зізналася, що її друга дочка була народжена за допомогою сурогатної матері.
Кеті Холмс
Кеті Холмс
Колишню дружину Тома Круза не раз ловити на тому, що її живіт змінював розмір і форму з перервою всього в кілька днів. Однак, може бути це всього лише ілюзія через одяг? Точно ми ніколи не дізнаємося.
Дженіфер Лопес
Дженніфер Лопес
Дженніфер також постраждала через свій квітучий вигляд під час вагітності: після виходу на підборах на восьмому місяці вагітності її звинувачували в тому, що її ноги зовсім не виглядають опухлими для вагітною двійнею! Хоча кожен з нас індивідуальний, і такі підозри є досить дивними… скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Серпень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31