» » «Жертва» пластики: він закачав собі в губи стільки силікону, що вони ледь закриваються!

«Жертва» пластики: він закачав собі в губи стільки силікону, що вони ледь закриваються!


Хоча пластичні операції вже почали втрачати свою популярність, але залежні від них люди все ще існують. 

Знайомтеся – це Джонатан Ділан з  Канади. Хлопець все своє життя хотів бути сходим на свого кумира. Як думаєте, на кого? Звичайно ж, іграшкового Кена! Всі 27 років Джонатан «вдосконалював» свою зовнішність і намагався з усіх сил стати схожим на свій ідеал.

Зараз Ділан працює блогером. У нього є свій канал на відеохостингу YouTube та сторінка в Інстаграм. За життям та перетвореннями Ділана стежать декілька тисяч його прихильників. Хлопець просто обожнює косметику, косметичні процедури та збільшення губ. Тільки останнім він, здається, дуже сильно захопився.
Джонатан робить свої губи більшими кожні три місяці. І перестарався настільки, що вони вже просто не закриваються!

Зараз блогер шукає собі нового пластичного хірурга. Адже минулий відмовився робити йому нові ін’єкції через великий ризик для здоров’я. Здається, що Ділана не зупинить ніщо… Навіть те, що він, в принципі, вже дійшов до своєї цілі – хлопець став дуже схожим на Кена.


Самого Ділана повністю влаштовує те, як він виглядає. Як сказав він сам в інтерв'ю Daily mail, «вас завжди будуть ненавидіти. Я отримую безліч різних реакцій: комусь я не подобаюся, а хтось підходить до мене на вулиці і каже, що я виглядаю приголомшливо. Не варто звертати уваги на думку інших!».

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Серпень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31