» » У Росії остаточно заборонили VPN і Tor

У Росії остаточно заборонили VPN і Tor

Президент Росії Володимир Путін підписав закон, який забороняє використання технологій доступу до заблокованих в Росії сайтів, в тому числі VPN і Tor.

Закон встановлює заборону на використання інформаційних систем і програм для отримання доступу до інтернет-ресурсів, доступ до яких на території РФ обмежений.Разом з тим пропонується надати доступ власникам таких мереж і програм до інформаційного ресурсу Роскомнагляду, який містить відомості про сайти, доступ до яких обмежений, повідомило Сегодня.
Документ також вводить заборону для операторів пошукових систем на видачу посилань на території РФ на заблоковані ресурси. Для виконання операторами пошукових систем цієї заборони також пропонується надавати їм доступ до реєстру заборонених сайтів Роскомнагляду.

Нагадаємо, відстеженням анонімайзерів, Tor і VPN-сервісів, що надають доступ до заблокованих в Росії сайтів, займуться співробітники ФСБ і МВС. Їх зобов'язали надавати результати моніторингу і посилати запити в Роскомнагляд.
скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Як обійти заборону на
Як обійти заборону на "Вконтакті": мережу заполонили "рецепти" від юзерів Указом президента України Петра Порошенка громадянам закрили доступ до соціальних мереж ВКонтакті і Однокласники, а

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Смертельна аварія на Свалявщині: один з водіїв не вижив, пасажирка в реанімації (ФОТО)
  2. На Свалявщині шукають людину
  3. У зоні АТО загинув свалявчанин, боєць закарпатської 128-ї бригади
  4. Незабаром мешканці Свалявщини їздитимуть по відремонтованій дорозі
  5. На Закарпатті посеред літа випав сніг
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Серпень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31