» » Незабаром мешканці Свалявщини їздитимуть по відремонтованій дорозі

Незабаром мешканці Свалявщини їздитимуть по відремонтованій дорозі

Йдеться про дорогу загального користування місцевого значення Свалява – Довге – Липча ремонт якої на території Свалявського району вартуватиме обласній казні 16 мільйонів гривень – розповів сьогодні голова Свалявської РДА О. А. Дідович.
unnamedДо слова, кошти, необхідні для виготовлення проектної документації асигнували з вільних залишків низових бюджетів голови Дусинської, Керецьківської, Стройненської сільських рад – Роман Годя, Михайло Маровді та Іван Станкович.
–Свалявщина – курортний регіон, але по поганих дорогах турист, ані вітчизняний, ані закордонний їздити не захоче. Ви об’єднали зусилля і показали всім, — зміни на краще можливі, але для того аби їх досягти, починати треба з себе.
У області хотіли побачити чи переймайтеся долею інфраструктури територіальних громад, які очолюєте. І ви, не чекаючи допомоги з району довели, що готові гуртувати зусилля заради процвітання не тільки Свалявщини,а й країни в цілому.
Результат – це 16 мільйонів гривень, які буде асигновано на ремонт дороги Свалява – Довге – Липча з обласного бюджету  найближчим часом – повідомив Олександр Дідович
Очільники самоврядних органів також одностайно зазначили, що позитивної динаміки у вирішенні дорожніх проблем на Свалявщині не в останню чергу вдалося досягти завдяки ефективному лобіюванню інтересів курортно-мінерального регіону, взаємопорозумінню та тісній співпраці між гілками обласної та районної влади.
 

 «Карпатський об’єктив» скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Серпень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31