» » У Туреччині знайдено Біблію, якій більше 1500 років! Ватикан дуже стурбований знахідкою, бо дізнався її зміст …

У Туреччині знайдено Біблію, якій більше 1500 років! Ватикан дуже стурбований знахідкою, бо дізнався її зміст …

Найдавніша Біблія, виявлена в Туреччині, в буквальному сенсі перевертає головні постулати християнства. Цій священній книзі понад 1500 років і її таємничим чином знайшли в Палаті правосуддя Анкари. Сторінки цієї книги виготовлені з найтоншої шкіри, а букви нанесені золотом.
Не менш унікальним є і текст – вся книга написана на ассирійській мові (це древній діалект арамейської). Але головне, що ця книга містить Євангеліє від Варнави, одного з учнів Христа, який подорожував з Апостолом Павлом.
Результати дослідження показали, що її вік 1500-2000 років. Тобто, дана книга цілком могла бути написана за часів Ісуса Христа. Зараз, стародавня Біблія зберігається в Етнографічному музеї Анкари.
Не дивлячись на дуже таємниче походження, цей варіант Біблії викликав справжню бурю у Ватикані, адже прямим текстом спростовує те, чому вчить церква. У версії Варнави, є, як мінімум, п’ять невідповідностей тексту Біблії, проголосованого на Нікейському Соборі. У цій Біблії, стверджується, що Ісус не був Сином Божим, але був пророком. А ось Павло взагалі підноситься, як самозванець. Крім цього, в тексті стверджується, що Ісус вознісся на небо живим і не був розп’ятий. А його місце на хресті зайняв Юда Іскаріот.

Дивно, але Ватикан офіційно визнає той факт, що в 325 році за Євангелія голосували і деякі з них не пройшли цензуру. Можливо, серед «незатверджених» виявилася і Євангелія від Варнави, текст якої і був знайдений в Туреччині.
На підтвердження автентичності служить і вартість даної Біблії – за попередньою оцінкою вона коштує не менше 28 млн. $. Погодьтеся, що навряд чи б такі гроші платили за не оригінал, пише джерело. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
На Закарпатті бурю розганяють церковними дзвонами і пасхальним рушником У нашому краї бурі бувають часто. І різні – дощові, градові, які, на жаль, не тільки напоюють спраглу землю, а й можуть

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Липень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31