» » Діти облили його промисловим клеєм і він почав вмирати. Але потім сталося неймовірне!

Діти облили його промисловим клеєм і він почав вмирати. Але потім сталося неймовірне!

Засохлий клей, немов цемент, прилип до шкіри тварини і заважав рухатися. Ми покажемо дивовижне перетворення цуценя на прізвисько Паскаль після того, як йому допомогли зоозахисники.

Після декількох місяців лікування песик знайшов нову сім'ю і живе в Іспанії. На фото нижче щасливий Паскаль бігає по пляжу, хоча зовсім нещодавно не міг навіть поворухнутися від засохлого клею, який сковував рухи.
цуценя1

У листопаді 2016 року новина про щеня зі Стамбула потрясла любителів тварин по всьому світу.
цуценя2

Діти неабияк познущалися над твариною - обливши його промисловим клеєм, вони волокли його тіло по землі, а потім кинули в коробку. Якби не рятувальники, жити малюкові б залишилося недовго.
цуценя3

Густа суміш клею і сміття перетворилася на тверду кірку, до деяких дільниць тіла приливала кров. До того ж, у цуценяти виявили небезпечний вірус, і він оглух на одне вухо - ймовірно, клей проник всередину.
цуценя4

Перші години в притулку пройшли для Паскаля напружено: пес скиглив і забивався в кут кімнати, звідки насторожено спостерігав за персоналом.
цуценя4

цуценя5

Цуценя повністю поголили і він знову міг повноцінно рухатися. Цілий день після процедури малюк був у стресі, його шкіра була червоною.
цуценя6

цуценя7

Завдяки любові і турботі, Паскаль повільно, але все-таки навчився заново довіряти людям, і, нарешті, повернувся до нормального собачого життя.
цуценя8

За час перебування в притулку у нього навіть з'явився товариш - ще одне маля, який допоміг Паскалю швидше реабілітуватися.
цуценя9

Залишалося тільки знайти люблячу сім'ю для дивом врятованого цуценя, що не склало труднощів. У березні група зоозахисників опублікувала кілька фотографій Паскаля і його нової сім'ї.
цуценя10
Паскаль і співробітники притулку

цуценя11

Складно повірити, що цей доглянутий пес з шовковистою шерстю нещодавно пройшов через стільки випробувань. Зараз Паскаль живе в Іспанії. Після всього жаху, що він пережив, пес нарешті щасливий і щосили насолоджується життям.


Джерело 

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Серпень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31