ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Купувати вже не модно: в Україні з'явився ще один "гігант"

Купувати вже не модно: в Україні з'явився ще один "гігант"

Купувати вже не модно: в Україні з'явився ще один

Навесні в Україні стартував і продовжує активно зростати новий великий інтернет-майданчик, де кожен бажаючий може орендувати і здати в оренду абсолютно будь-яку річ.

"Орендуй потрібне, здавай зайве!" — під таким гаслом молодий стартап з Києва gup.ua закликає українців розвантажити свої балкони й антресолі, але не позбуватися давно забутого, а здавати в прокат.

"Наша мета — створити у жителів України асоціацію, що оренда — це GUP! — каже керівник порталу Роксолана Батьківська. — Ми хочемо популяризувати новий напрямок більш екологічного та раціонального підходу до використання речей, допомогти звичайним людям відкрити для себе додаткове джерело доходу і здавати в оренду речі, які займають місце в будинку і які використовуються дуже рідко".

Новий сервіс дозволить українцям не тільки економити на придбанні нових речей, але і відкрити власну справу без значних витрат.

Також вона розповіла про безліч переваг оренди та особливості майданчика: на сайті дуже точна локалізація, можна буквально ставити мітки на будинок і шукати, що здають сусіди. Вбудований месенджер і зручний мобільний додаток допоможуть управляти заявками і завжди залишатися на зв'язку з клієнтами.

Формат порталу відрізняється від звичних дошок оголошень тим, що нагадує скоріше бізнес-соцмережу, адже кожен орендодавець має свій особистий профіль, а незабаром очікується поява системи рейтингу, відгуків та коментарів.

На сьогоднішній день GUP — єдиний настільки великий і універсальний майданчик для оренди в Україні. Більшість існуючих прокатних компаній мають вузькопрофільну спеціалізацію, але навіть багато з них вже встигли розмістити свої пропозиції на порталі.

Творці порталу не збираються обмежуватися орендою. Планується також поява додаткових сервісів, наприклад оренда послуг, а також можливість кредитування застави для оренди дорогих речей та вихід на міжнародні ринки. 



Джерело 




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Збір врожаю унікального сорту ківі стартував на Закарпатті
Збір врожаю унікального сорту ківі стартував на Закарпатті УЖГОРОД-КИЇВ. 2 листопада. УНН. Цими днями в Ужгороді почали збір врожаю єдиного зареєстрованого в Україні

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31