» » 7 правил, як виглядати молодше

7 правил, як виглядати молодше

Схудніть
Ніщо не додає віку більше, ніж зайва вага. Найважливіше, що варто робити - утримати вагу і не набрати кілограми. Якщо ви вже набрали вагу, терміново худніть. Позбутися від зайвих кілограмів - це 100% шлях до омолодження. Жоден інший метод не буде ефективніше цього.
 
Забудьте про хвостики і шпильки
Існує думка, що чим старше жінка, тим коротше повинна бути її стрижка. Що це не стильно - носити довгі локони в 40 років. А ось і неправда! Асоціативно ми сприймаємо жінок з довгим волоссям як більш молодих. Але є кілька умов: довге волосся повинне бути доглянутим, а виглядати повинне як зачіска, а не хвостик. Не використовуйте шпильки, резиночки і невидимочки. Погану службу грає і зайвий обсяг зачіски. Щоб ви виглядали молодшими, ваша зачіска повинна бути максимально природною, але дуже акуратною. І ще запам'ятайте: не можна фарбувати волосся в відтінки, які набагато темніші вашого натурального кольору. Якщо по природи ви русява, то темні відтінки будуть вас старить. Більш світлі кольори грають на омолодження, темні - на візуальне додавання років.

Оновлення гардероб
Відкиньте консерватизм! Відмовтеся від старовинних блузок і виключно класичних речей. Купіть рвані джинси, тільняшку, світшоти з принтом. Але вибирайте їх акуратно: ніяких «кислотних» кольорів, тільки стримані форми. Інакше будете виглядати комічно. Не відмовляйтеся від об'ємних пальто і кардиганів вільного крою (oversize). Але це повинні бути не розтягнуті і безформні, а якісні речі, які покажуть, що ви в тренді, і підкреслять ваші достоїнства.

Поміняйте колірну гамму одягу
Ваш гардероб повинні складати речі світлі або яскраві. Ці кольори надають свіжості. Візьміть за основу пастель з яскравими і нетривіальними вставками, принтами. Віддайте перевагу таким тканинам, як шовк, атлас, шерсть або кашемір. Вони відбивають світло і підсвічують тон шкіри обличчя, що автоматично робить вас більш юною.

Виберіть правильні головні убори та аксесуари
Серед головних уборів віддайте перевагу капелюшку-казанку. Якщо ви готові до експериментів - приміряйте бейсболку з прямим козирком. Цей головний убір здатний прибрати 10-15 років. Наручний годинник вибирайте за типом чоловічих. І взагалі - всі прикраси повинні бути великими і масивними. Пам'ятайте, що дрібні деталі, на зразок крихітного кулончик або тонкого колечка, не модні. А значить - вони вам не помічники. Якщо ви носите окуляри, то вибирайте відповідну вам форму і велику масивну оправу чорного або коричневого кольору. Чи не експериментуйте з кольором. Пам'ятайте: металева оправа візуально додає років. До речі, сонцезахисні окуляри - прекрасний помічник у гонитві за молодістю.

Доглядайте за шкірою
Стан шкіри обличчя - перше, що видає вік жінки. Тому важливо запам'ятати, що тільки за допомогою правильного догляду можна зберегти її красу на довгі роки. Ідеальним засобом для продовження молодості шкіри обличчя є новинка від NIVEA - серія NIVEA Q10 Plus. Інноваційна формула захищає шкіру обличчя від передчасного старіння і ефективно справляється зі зморшками. Крім того, природний антиоксидант коензим Q10 миттєво пробуджує шкіру, надає їй свіжий вигляд і покращує колір обличчя. А сироватка NIVEA Q10 Plus активно підтримує вироблення в клітинах шкіри природних компонентів - коензиму Q10 і креатину.
 
Відмовтеся від перламутру в косметиці
Відтінок тонального крему повинен ідеально збігатися з тоном вашої шкіри. Не забувайте піклуватися про область навколо очей. На нижню повіку нанесіть ще один шар консілера: синці під очима видно відразу і додають не один рік. Рівний тон, акуратні брови і рум'яна - обов'язкові вимоги до вашого зовнішнього вигляду. І запам'ятайте головне: ніякого перламутру! Це ворог молодості. Якщо тіні, рум'яна, помада з перламутром потрапляють на ваші зморшки і складочки, вони додають років 10 до віку. Використовуйте тільки матові текстури! скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Що можуть купити закарпатці з нової мінімалки Ті, хто все ж отримуватиме нову «мінімалку», на руки дістануть все одно тільки 2576 грн.   Перед тим, як анонсувати
Топ-9 небезпечних знахідок, які не можна підбирати на вулиці
Топ-9 небезпечних знахідок, які не можна підбирати на вулиці Напевно, ви не раз знаходили на вулиці предмети. Проте не до всіх знахідок варто ставитися спокійно. Деякі із знайдених

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Житель села Поляна закінчив своє життя самогубством
  2. Важливо! Закордонний паспорт оформлюватимуть за новою ціною, – постанова уряду
  3. Знай історію свого міста
  4. На Свалявщині 2 депутата влаштували п'яну бійку зі зброєю (ВІДЕО)
  5. Жителі Сваляви обурені неосвітленими вулицями міста
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Грудень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31