Слідкуй за новинами з мобільним додатком

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАРАЗ

» » В сусідній із Закарпаттям Угорщині правоохоронці здійснюють облаву на українців, які незаконно отримали угорські паспорти

В сусідній із Закарпаттям Угорщині правоохоронці здійснюють облаву на українців, які незаконно отримали угорські паспорти

924276
Нещодавно в одному з угорських сіл місцеві правоохоронці у повній амуніції здійснили облаву як на українців, які тут проживають і незаконно отримали документи, так і на місцевих чиновників, що видавали нашим співвітчизникам угорські паспорти.
Як повідомляє 24 Канал із посиланням на ресурс «Вести» та угорські ЗМІ, операцію проводили спецпризначенці зі столиці країни Будапешту.
Жителі переконують, що українці справді проживають тут, ба більше — в одному з будинків нібито фіктивно прописано аж чотири десятки людей.
«Останнім часом все більше українців прописують в прикордонних селах, потім вони отримують підроблені паспорти. Коли про це дізналися в Будапешті, вирішили проводити рейди проти ошуканців і угорців, які їм допомагають, – зазначив угорський журналіст Ласло Пінтер.
Як пояснюється у матеріалі ресурсу, ті українці, що не мають законних підстав для отримання паспорта європейської країни, вирішують питання через хабарі чиновникам. Крім того, європейські паспорти можна відкрито придбати в інтернеті, щоправда їхня ціна коливається від 5 до 10 тисяч доларів (здебільшого документи пропонують за 7 тисяч доларів) – за цю суму посередники беруться оформити фальшиві довідки та вирішити питання з консульством.
Додамо, що угорський паспорт також можна отримати цілком легально, а займе це не більше за два-три місяці.
«Одне із найпопулярніших громадянств для українців – угорське. Його роблять не лише закарпатці, яким мадярський паспорт слід видавати через їхнє походження, а й українці з інших областей. Паспорт держави-члена Євросоюзу дає можливість вільно їздити в Європу, вчитися, лікуватися там і шукати роботу», – зазначає експерт з міграції Вадим Осадчук. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Лютий 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28