Антисанітарія та м’ясо невідомого походження: українців вразили харчовим бізнесом
Журналісти провели експеримент, щоб дізнатися про безпеку та прибутковість вуличного харчового бізнесу.
Для цього вони стали власниками точки вуличної їжі. В інтернеті такий кіоск в середньому продається за 3 тисячі доларів, пише НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на ТСН.
Одна з власниць кіоска із вуличною їжею розповіла, що продукти для приготування страв сюди поставляється без чека. Кухар крім санітарної книжки не має жодних документів.
Крім того, кожна "точка” має власного куратора – "смотрящого” який отримує щомісячну плату з кіоску. За це він попереджає власників, коли "точку” краще закрити щоб уникнути ускладнень.
Таким чином кожна придбана у подібних кіосках шаурма потенційно загрожує вкласти покупця на лікарняне ліжко із отруєнням. скачать dle 11.3
Для цього вони стали власниками точки вуличної їжі. В інтернеті такий кіоск в середньому продається за 3 тисячі доларів, пише НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на ТСН.
Одна з власниць кіоска із вуличною їжею розповіла, що продукти для приготування страв сюди поставляється без чека. Кухар крім санітарної книжки не має жодних документів.
Крім того, кожна "точка” має власного куратора – "смотрящого” який отримує щомісячну плату з кіоску. За це він попереджає власників, коли "точку” краще закрити щоб уникнути ускладнень.
Таким чином кожна придбана у подібних кіосках шаурма потенційно загрожує вкласти покупця на лікарняне ліжко із отруєнням. скачать dle 11.3