Швейцарська фірма заявила, що їй вдалося створити четвертий вид шоколаду
Вперше за 80 років: з’явився четвертий вид шоколаду з новим смаком. Як повідомляє “Обозреватель” з посиланням на Thе Іndереndеnt, тепер до чорного, молочного та білого шоколаду офіційно додався Рубі.
За словами швейцарського шоколадного гіганта Баррі Каллебаута, для виробництва нового виду він використовував рубінові какао-боби, щоб створити шоколадний батончик з “ягідною фруктовою та соковитою гладкістю”.
Новий шоколад матиме характерний червонуватий відтінок. Творці говорять, що у нього буде зовсім несподіваний смак, не гіркий, не молочний і не солодкий.
Вони також додають, що аромати і забарвлення нового шоколаду є абсолютно натуральними, без додавання ягід і ягідних ароматизаторів.
Шоколадний експерт Ангус Кеннеді каже, що на смак червоний шоколад легкий і фруктовий. “Він освіжає і має легку вершкову текстуру”, – говорить він.
Вживаючи 45 грам шоколаду на добу, ви врятуєте себе від інфapкту. Шведські вчені довели, що люди, які часто вживають шоколад, менш схильні до інфapкту. Його регулярне вживання зменшує ризик сyдинних захворювань приблизно на 25%.
Крім того, шоколад підвищує настрій. Він допомагає позбутися від депресії, стресу. І те, що шоколад є панацеєю від нервових розладів, підтверджують і вчені.
скачать dle 11.3