» » Заморожені чи свіжі? Які фрукти та овочі корисніші

Заморожені чи свіжі? Які фрукти та овочі корисніші

Заморожені чи свіжі? Які фрукти та овочі корисніші
Заморожені фрукти та овочі зберігають більше корисних речовин, ніж ті, які зберігалися у холодильнику кілька днів. 
Це показали результати дворічного дослідження, опублікованого у Journal of Food Composition and Analysis, пише Вокруг света.
Вчені вимірювали кількість корисних елементів у трьох типах продуктів – свіжих, заморожених і тих, що пролежали у холодильнику до 5 днів.
За основу брали брокколі, цвітну капусту, кукурудзу, стручкову квасолю, горошок, шпинат, лохину і полуницю.
З’ясувалося, що у заморожених фруктах і овочах вміст вітамінів С, А та солі фолієвої кислоти вище, ніж у тих, які зберігалися в холодильнику. Свіжі продукти, звісно ж, поза конкуренцією, проте вони втрачають їх дуже швидко.
Коли ми дістаємо їх із холодильника, вітамінів у них залишається навіть менше, ніж у заморожених. Наприклад, зелений горошок втрачає до 52% корисних речовин у перші 24-48 годин після збору.
Джерело: fakty.ictv.ua скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Як дізнатися, яких вітамінів не вистачає і швидко заповнити їх втрату
Як дізнатися, яких вітамінів не вистачає і швидко заповнити їх втрату До весни запас вітамінів помітно знижується. А саме вони відповідають за те, наскільки насичене, активне і здорове

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Липень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31