ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » » Пост в Нижніх Воротах перекрили місцеві жителі через побиття юнаків

Пост в Нижніх Воротах перекрили місцеві жителі через побиття юнаків

37734233_1830540193658181_2818896493606338560_n
Як повідомляло Дзеркало Закарпаття, на Закарпатті працівники поліції нанесли чоловіку тілесні ушкодження.
20 липня на лінію 102 надійшло повідомлення від громадянина, який розповів, що поблизу стаціонарного посту «Нижні Ворота» працівники поліції нанесли йому тілесні ушкодження, — інформують крайові ЗМІ.
Наразі відомості про подію внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Також, наказом Департаменту патрульної поліції було організовано проведення службового розслідування, щоб з’ясувати причетність до ситуації патрульних, повідомляють у Патрульній поліції Закарпаття.
При цьому, як зазначається у повідомленні, про результати розслідування буде повідомлено дещо згодом.
А тим часом у мережі поширили інформацію про перекриття стаціонарного посту поліції у Нижніх Воротах місцевими жителями з відео і фото:

«До редакції газети «Народний контроль Закарпаття», до Громадської організації «Народний контроль Закарпаття» звернувся мешканець с.Н.Ворота що на Воловеччині і повідомив про те,що 20,07.2018 року повертаючись разом із своїм знайомим досвіта додому неподалік спецпоста поліції до них під»їхав автомобіль схожий на поліцейський ,з якого вийшли дві особи в формі,яка схожа на форму поліцейських і безпричинно нанесли їм тілесні пошкодження.
Як стверджує потерпілий ,що після нанесення тілесних пошкоджень він знепритомнів,коли прийшов до тями, вже на місці нікого не було.Він викликав карету швидкої допомоги.Наразі один із них находиться в хирургічному відділенні Воловецької райлікарні на лікуванні.
Зі слів іншого учасника даної події,його вивезли до Сваляви,завезли до лісу там йому нанесли тілесні пошкодження і залишили в небезпеці.
Ми зв»язалися із оперативним черговим Воловецького відділення поліції ,який нам підтвердив,що в них є зареєстровано повідомлення про побиття даного громадянина .
На офіційних веб-сайтах ГУНП в Закарпатській області та прокуратури Закарпатської області з цього приводу ніяких повідомлень не опубліковано.
Громадська організація «Народний контроль Закарпаття» звернулася із письмовою заявою до прокуратури Закарпатської області для невідкладного реагування», — йдеться у повідомленні прес-службии Громадської організації «Народний контроль Закарпаття».




Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
На Закарпатті поліцейські сильно побили чоловіка
На Закарпатті поліцейські сильно побили чоловіка 20 липня на лінію 102 надійшло повідомлення від громадянина, який розповів, що поблизу стаціонарного посту «Нижні
Москаль прокоментував перекриття міжнародної траси «Київ – Чоп» поблизу Ужгорода
Москаль прокоментував перекриття міжнародної траси «Київ – Чоп» поблизу Ужгорода За словами очільника Закарпатської ОДА, облдержадміністрація не прийме жодного шантажу. – Позиція обласної державної

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31