Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Закарпатка, перебуваючи в гостях, встромила господарю ніж у спину, аби той її не вигнав (ФОТО)

Закарпатка, перебуваючи в гостях, встромила господарю ніж у спину, аби той її не вигнав (ФОТО)


 
Слідчий Мукачівського відділу поліції скерував до суду матеріали справи з обвинувальним актом, щодо спричинення тяжких тілесних ушкоджень.
У ході розслідування справи працівниками поліції було встановлено, що в кінці березня підозрювана разом зі своїм співмешканцем кілька днів гостювали у знайомого 49-річного мукачівця.
Під час застілля між господарем та гостями виник конфклікт, тоді жінка взяла ножа і вдарила ним в спину господарю. Чоловіка було доставлено до лікарні. Гості ж залишились і надалі в квартирі, а співмешканець підозрюваної, аби позбутись доказів, взяв ножа, зламав його і викинув на дах.
Жінка пояснила поліції свій вчинок, тим що вона обурилась, що знайомий хотів вигнати її з квартири, тому так і вчинила. Знаряддя злочину поліцією було знайдено. Спричинені ушкодження згідно висновку судово-медичноі експертизи було віднесено до тяжких.
Відтак 34-річній мукачівці було оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 статті 121 КК України ( умисне тяжке тілесне ушкодження), що  карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Матеріали кримінального провадження скеровані до Мукачівського міськрайнного суду, який і вирішуватиме долю жінки, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.
Закарпатка, перебуваючи в гостях, встромила господарю ніж у спину, аби той її не вигнав (ФОТО)

  скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Подробиці розбійного нападу на Берегівщині (ФОТО) Берегівські правоохронці передали матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до районного суду по справі

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Червень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30