ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Поради закарпатцям: що заборонено робити в новорічну ніч 2017 року

 
Менше тижня залишилося до Нового року. Символом 2017 року стане Червоний Вогняний Півень. Повноправним господарем він буде з 28 січня, а до цього часу правитиме Червона Вогненна Мавпа. У зв'язку з цим, у святкову ніч слід враховувати особливість обох символів.


Особливу увагу слід приділити меню та сервірування столу. У новорічну ніч 2017 року заборонено:

 

Подавати на стіл страви з птиці

На новорічному столі в жодному разі не повинно бути страв з птиці. Та й взагалі від м'яса домашніх тварин краще відмовитися, замінивши його рибою. Однак, якщо ви не можете обійтися без м'яса, то подайте на стіл яловичину, свинину або баранину. Задобрити символ року, що минає, можна екзотичними фруктами, а Півня – домашніми заготовками.

Снідати м'ясом

Уранці 1 січня, все ще краще не їсти м'ясо і птицю. Це може накликати на вас гнів покровителя 2017 року. М'ясо можна поїсти вже ввечері.

На столі не повинно лежати 1, 3 або 9 приборів

У 2017 році ці цифри – провісники невдачі. Щоб уникнути цього, не дивлячись на кількість гостей, сервіруйте стіл парою зайвих приборів.

Червоний колір

Червоний колір дратує Мавпу і Півня, тому від нього слід відмовитися як в одязі, так і в декорі. Фаворитами року, що минає, були синій і золотий кольори. У 2017-му році золото залишиться актуальним, а синій замінять відтінки коричневого.

"Колючо-ріжучі" новорічні подарунки

На Новий рік не можна дарувати виделки, ножі та ножиці. Такі презенти обіцяють розлуку з людиною, яку ви обдаровуєте. Якщо ж ви хочете подарувати гаманець, то обов'язково покладіть у нього хоча б кілька гривень.

Мити голову 31 грудня

Одне з китайських навчань свідчить: якщо помити голову в переддень Нового року, існує ризик змити з себе удачу і везіння. Помийте голову 30 числа.

Позичати гроші

У переддень Нового року не можна брати гроші в борг. Так ви весь рік проведете в боргах і не зможете розрахуватися.

 





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Продукти харчування у новому році продовжать дорожчати
Продукти харчування у новому році продовжать дорожчати Якщо інфляція у 2017 році буде 10-12%, то продукти харчування подорожчають на 12-15%. Збільшення вартості продуктів
Стало відомо якою буде погода в Україні на Новий рік
Стало відомо якою буде погода в Україні на Новий рік Всіх, безумовно, цікавить, якою буде погода в новорічну ніч. Поки що немає далекосяжних прогнозів з цього приводу,

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...