ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Закарпатська кулінарка ввійшла у ТОП-20 проекту «Мастер Шеф» (ФОТО)

Закарпатська кулінарка ввійшла у ТОП-20 проекту «Мастер Шеф» (ФОТО)


Нещодавно на телеканалі СТБ розпочався 8 сезон популярного кулінарного шоу «Мастер Шеф». Перші кілька випусків уже вийшли в ефір.

Спробувати свої сили і поборотися за звання кращого кулінара вирішила і закарпатка Любов Бляшка. Жінці 36 років. Вона живе в Ужгороді і працює кухарем у ресторані. Жінка заміжня, має двох дітей, які обожнюють, коли мама готує салат «Цезар».

Як стало відомо інтернет-виданню «PMG.ua«, Люба полюбляє готувати бограч і борщ, а її улюблений десерт – ванільно-вишневий мус із шоколадним брауні. Ужгородка мріє відкрити своє кафе і стати відомим шеф-кухарем.

Наразі Любов Бляшка змогла вразити суддів шоу «Мастер Шеф» і пройшла у 20-ку найкращих кулінарів. Тому закарпатці побачать землячку і в наступних випусках. Зокрема, вже сьогодні ввечері.

Нагадаємо, що закарпатка вже не вперше прийшла на проект. Однак раніше їй не вдавалося здивувати суддів на кастингах своїми кулінарними здібностями. Та наполеглива ужгородка просто так не здалася.





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Сусіди пліткують, мовляв, і гарна, і вчителькою працює, а заміж ніхто не бере
Сусіди пліткують, мовляв, і гарна, і вчителькою працює, а заміж ніхто не бере Було три подруги… Діана, Люба і Марта дружили зі школи. Їх називали трьома мушкетерками, бо дівчата завжди трималися
"Румун із Закарпаття" повернувся на кулінарне шоу СТБ 29 серпня на телеканалі СТБ стартував новий сезон популярного кулінарного шоу "Мастер Шеф". Цього разу підкорити серця

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30