ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

За добу на Закарпатті у аваріях постраждали 5 людей (ФОТО)

За добу на Закарпатті у аваріях постраждали 5 людей (ФОТО)
Правоохоронці чотирьох районів області протягом доби розпочали перевірку за чотирма фактами аварій з потерпілими. Транспортні засоби учасників аварій на арештмайданчиках. У справах розпочате слідство.

Закарпатська поліція працює у посиленому режимі контролю за правилами дорожнього руху у області. У зв’язку з цим поліція веде цілодобовий моніторинг за ситуацією з аварійністю на Закарпатті.

Через порушення правил безпеки дорожнього руху на Закарпатті за добу постраждали у аваріях п'ятеро осіб. Провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкриті у чотирьох районах Закарпаття. 

В Ужгороді поліцейські встановлюють обставини аварії, у результаті якої постраждав водій мотоцикла. Правоохоронці з’ясували, що 40-річний водій «Nissan Primera», виїхав з вулиці Сільвая на вулицю Другетів та здійснюючи поворот праворуч, допустив наїзд на 31-річного мотоцикліста. Водія «Yamaha», що мешкає в Ужгороді, з травмами різного ступеню доправили до лікарні. 

За фактом аварії з потерпілими розпочато перевірку. Транспортні засоби учасників ДТП поміщено на арештмайданчик. 

Друга аварія з потерпілим трапилася в місті Хуст. У результаті аварії, до лікарні госпіталізовано двох осіб – 16-річних водія та пасажирку мотоцикла «Viper». Встановлено, що травми різного ступеню потерпілі отримали у результаті зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf», за кермом якого перебував 43-річний мешканець села Сокирниця Хустського району. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик Хустського відділку поліції. Триває перевірка.

На Тячівщині, у селищі Солотвино, 25-річний місцевий мешканець, водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», виїхавши на автотрасу «Мукачево-Рогатин-Львів», не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода. 61-річного мешканця міста Щирець Львівської області, який відпочивав на солоних озерах у Солотвині, з політравмою доставили до лікарні. За фактом аварії розпочате слідство за статтею 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль порушника помістили на спецмайданчик поліції. 

У Рахові ж, у результаті аварії постраждав скутерист. Встановлено, що рухаючись райцентром, 25-річний рахівчанин - водій автомобіля «Volkswagen Caddy» – виконуючи маневр повороту, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із зустрічним транспортом, а саме скутером, за кермом якого перебував 53-річний місцевий житель. Чоловіка госпіталізували. 

За усіма фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому тілесні ушкодження. Слідчі дії у провадженнях тривають, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...