» » » Рятувальники оприлюднили оперативну інформацію щодо ліквідації наслідків негоди на Закарпатті

Рятувальники оприлюднили оперативну інформацію щодо ліквідації наслідків негоди на Закарпатті

Рятувальники оприлюднили оперативну інформацію щодо ліквідації наслідків негоди на Закарпатті
4 січня через погіршення погодних умов (інтенсивні опади у вигляді снігу) на території Закарпатської області ускладнено рух транспорту на автошляхах державного значення, зокрема: М06 Київ – Чоп, Н13 Львів – Самбір – Ужгород, Н09 Мукачево – Рогатин – Львів, Р21 Долина-Хуст.

Станом на 08:00 05 січня на перевалах Закарпатської області рух великовагового транспорту залишається обмежений. Транспорт, який рухається у зазначених напрямках, направляється до місць тимчасового відстою транзитного транспорту. Рух легкових автомобілів забезпечено.

Станом на 08:00 рятувальники вже відбуксирували 87 автомобілів, які застрягли на засніжених трасах Закарпатської області. На даний час робота по буксируванню транспортних засобів триває. Оперативна інформація уточняється. Для буксирування від У ДСНС залучено 15 одиниць техніки та 50 рятувальників.

Електропостачання у всіх населених пунктах забезпечено.

Наслідки сходження лавин на проїжджу частину автодороги місцевого значення між населеними пунктами Широкий Луг - Нересниця, Тячівського району та на автодорогу місцевого значення між населеними пунктами с.Красна та смт Усть-Чорна в ур.Печейда Тячівського району ліквідовані.
Над ліквідацією наслідків сходження лавини на автодорогу місцевого значення Колочава-Хуст між населеними пунктами с. Вільшани, Хустського району та с. Мерешор Міжгірського району працюють рятувальники державного пожежно-рятувального поста с. Колочава та 2 одиниці снігоочисної техніки Міжгірського та Хустського райавтодору.

Внаслідок сходження цієї лавини було заблоковано 6 автомобілів, в яких знаходилося 11 чоловік, які покинули автомобілі самостійно. Жертв та травмованих внаслідок події немає. На даний час всі 11 чоловік тимчасово поселені до Вільшанського будинку-інтернату для дітей інвалідів.  шаблоны для dle 11.2
ІНШІ НОВИНИ
Негода не відступає! На Закарпатті зійшли дві снігові лавини
Негода не відступає! На Закарпатті зійшли дві снігові лавини Внаcлідок погіршення погодних умов 4 січня на території Закарпатської області зафіксовано сходження двох лавин. 

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Сваляву засипало снігом (ФОТО)
  2. 13-річний свалявець став найкращим шахістом року
  3. Карпатський ведмідь зустрічає і проводжає пасажирів на Свалявщині (ФОТО)
  4. Страшна аварія на Закарпатті: є постраждалі (ФОТО)
  5. ТОП - 40 країн, куди закарпатцям з 1 січня візи не потрібно
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


"Увечері всі люди впадуть мертвими. На ранок всі підуть під землю": Моторошне пророцтво провидиці на 2017 рік
Жінка умудрилась народити чотирьох дітей за рік
Жінка умудрилась народити чотирьох дітей за рік
Всі новини

«    Січень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31