ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Закарпатців та гостей краю запрошують на Міжнародний день мисливця

Закарпатців та гостей краю запрошують на Міжнародний день мисливця
Закарпатська облдержадміністрація та обласне управління лісового і мисливського господарства запрошує на нове міжнародне свято – «День мисливця», яке відбудеться в суботу, 26 травня, у Виноградівському районі, с. Шаланки, урочище Великий ліс.

Мета свята – відродження, розвиток, підтримка працівників мисливського господарства, а також звичаїв багатонаціонального Закарпаття.

У програмі свята: змагання зі стрільби, демонстрація мисливських собак, виставка спеціалізованої техніки та мисливських трофеїв, дегустація харчів мисливської кухні та багато іншого. Для дітей працюватиме ігровий майданчик.

Солісти та творчі колективи подарують яскраві музичні та хореографічні номери, а таксидермісти презентують свої найкращі експонати й сучасні методи оформлення трофеїв.

Крім того, заплановані показ творів фотохудожників, анімалістів, пейзажистів, різьба по дереву на мисливську тематику та виготовлення мисливських сувенірів, імітація реву мисливських тварин, показ манків на козулю і дику качку, частування гостей свята стравами мисливської кухні.

Урочисте відкриття «Дня мисливця» – о 13:00. 




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...