ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » На Закарпатті селяни вчинили самосуд над поліцейськими - соцмережі

На Закарпатті селяни вчинили самосуд над поліцейськими - соцмережі

На Закарпатті селяни вчинили самосуд над поліцейськими - соцмережі"Надзвичайна подія сталась с. Букове Виноградівського району Закарпатської області , де двоє місцевих жителів провели самосуд над поліцейськими в народі їх називають селфіками , які приїхали в село Букове трохи підзаробить на п’яних водіях .Поліцейські несуть службу на посту В.Копаня і патрулюють на дорозі державного значення та оформляють ДТП на дорогах державного значення в свої зоні обслуговування ( версія жителів села ).
А тепер про саму подію . Поліцейські на службовому автомобілі заїхали в центр села і почали зупиняти автомобілі перевіряючи водіїв на вживання алкогольних напоїв . 
Зупинивши автомобіль місцевих жителів поліцейські звинуватили водія , що той п’яний і почали вимагати щоб водій віддав документи для складання протоколу . Водій заявляв , що він тверезий , а його пасажири трохи випили так як вони працювали і після роботи випили трохи пива . Але поліцейські наполягали на затриманні водія або сплати певної суми погрожуючи застосуванням зброї , якщо ті не будуть їм підкорятись , нагадую це стверджують жителі села . Чоловіки сприйняли ці погрози про застосування зброї , як загрозу своєму життю і застосували до «селфіків» фізичну силу та відібрали від них зброю при цьому трохи надавали стусанів поліцейським побоюючись за своє життя . Втихомиривши двох поліцейських – чоловіків , жителі села передали відібрану зброю іншому поліцейському - жінці, яка була в патрульній машині та поїхали собі додому .
Як кажуть провели миттєву люстрацію і встановили справедливість на дорозі . 
А потім було ще веселіше , поліцейські визвали на підмогу, де на їх заклик прихало майже 10 екіпажів поліцейських , які зловили одного свідка події , чоловік був п’яний і йшов собі додому . Як стверджують жителі , що поліцейські почали лупцювати цього свідка , щоб той називав фамілії тих осіб , які люстрували поліцейських . За чоловіка почали заступатись інші жителі , але поліцейські попередили , що будуть стріляти , нащо жителі села чуть-чуть не почали застосовувати свою зброю , яка у них є для самозахисту, на це прийшов сільський «біров» та заспокоїв селян , які готові були зробити другу люстрацію .
Зараз поліцейські вимагають видати селян поліції , якщо ті добровільно не зявляться, то тоді поліція буде чергувати в селі та зупиняти всі транспортні засоби але мешканці села настроєні рішуче. Ось така конфліктна ситуація сталась в селі Букове , про даний випадок поліція всіляко замовчує ."- про це на своїй сторінці у ФБ написав Роман Келемен  скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
За рік п'яних закарпатських водіїв поштрафували на 7 мільйонів гривень (ФОТО)
За рік п'яних закарпатських водіїв поштрафували на 7 мільйонів гривень (ФОТО) На нетверезих водіїв транспортних засобів, яких виявили торік працівники груп реагування патрульної поліції ГУНП

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31