ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

» » » Закарпатця, що жорстоко вбив чоловіка кухоннем ножем, можуть кинути за грати назавжди

Закарпатця, що жорстоко вбив чоловіка кухоннем ножем, можуть кинути за грати назавжди

Закарпатця, що жорстоко вбив чоловіка кухоннем ножем, можуть кинути за грати назавжди
Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства чоловіка на одному з Ужгородських ринків (п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України).

Як повідомив виконувач обов'язків керівника Ужгородської місцевої прокуратури Віктор Кузан, в ході досудового розслідування встановлено, що на початку січня цього року мешканець обласного центру, перебуваючи у стані наркотичного сп'яніння кухонним ножем, умисно вдарив потерпілого в шию.

Отримані травми виявились несумісні з життям. 

Завдяки злагодженим діям правоохоронців зазначений злочин, скоєний на ринку "Нива" у місті Ужгороді розкрито "по гарячих слідах", особу підозрюваного встановлено.

За принципової позиції процесуального прокурора, обвинуваченому, який до того ж вже був раніше судимий за умисне вбивство, обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення застави.

За вчинення даного злочину, злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Ножем у шию. Закарпатець хотів зарізати потерпілого
Ножем у шию. Закарпатець хотів зарізати потерпілого Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом умисного

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Квітень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30