ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Моторошні вбивства, що сколихнули Закарпаття в 2017-му (ФОТО)

Моторошні вбивства, що сколихнули Закарпаття в 2017-му (ФОТО)

_ukr2_16_650x410Рік, що минає, був невтішним для Хустщини у плані скоєння резонансних злочинів. Традиційні крадіжки, моторошні ДТП зі смертельними наслідками за участі пяних водіїв та страшні вбивства, які й сьогодні важко осмислити…
Ось, що найбільше сколихнуло жителів Хустського району у 2017-му році.
19 лютого, 2017 рік:
Трагедія в Хусті: діти вбили власну матір, а тіло викинули в річку
1До правоохоронців надійшло повідомлення від мешканця Хуста про те, що його дружина пішла з дому в невідомому напрямку і місце її перебування по теперішній час не відоме.
В ході проведення перевірки поліцією встановлено, що біля 02 год ночі 19 лютого, в місті Хуст 19-річний син потерпілої на грунті побутого конфлікту, взяв деревяну скалку та наніс декілька ударів по голові своїй матері.
Пересвідчившись що вона померла, разом з 16-річною сестрою він виніс тіло жінки на околицю міста та скинув у річку Ріка. Працівники поліції спільно з рятувальниками виявили тіло неподалік села Крива, під автодорожним мостом річки Тиса біля опори. Працівники ДСНС обстежили 2 км дна річки.
19-річному хустянину оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 12 ст. 115 Кримінального кодексу України, умисне вбивство вчинене групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.
21 квітня, 2017 рік:
На Хустщині чоловік зарізав співмешканку
вишково-вбивствоВ поліцію надійшло повідомлення з фельдшерсько-акушерського пункту смт. Вишково Хустського району про те, що лікар констатував смерть 36-річної жінки. На тілі потерпілої медики виявили ознаки насильницької смерті – численні колото-різані рани.
На місце події прибули спецвідділ слідчого управління ГУНП в Закарпатській області спільно зі співробітниками Хустського відділу поліції, вони встановили, що жінку вбив її співмешканець. Близько 23 години в четвер, 20 квітня, 52-річний чоловік під час сварки з потерпілою вдарив її в обличчя. Після цього він наніс співмешканці кілька ударів частиною скляної пляшки по голові та вдарив ножем. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці.
22 серпня, 2017 рік:
У Вертепі на Хустщині затримали жінку, підозрювану у вбивстві свого чоловіка
20915271_494045194305162_1652258379267480114_nНа лінію 102 надійшло повідомлення про констатовану смерть мешканця села Вертеп, що на Хустщині. На місце події одразу приїхала слідчо-оперативна група, яка й встановила попередні обставини злочину.
Як з‘ясували правоохоронці, конфлікт у результаті якого 52-річний мешканець Вертепу отримав смертельне ножове поранення у груди, виник на підґрунті побутової сварки між чоловіком та дружиною.
У ході словесної перепалки остання вхопила ножа та нанесла чоловікові один удар у область ключиці. Від отриманого поранення чоловік помер на місці злочину.
У скоєному винуватиця зізналася і тепер її затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України (Затримання уповноваженою службовою особою, підозрюваного у вчиненні злочину, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі).
За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).
26 грудня, 2017 рік:
У Хусті матір із сином вбили батька, заховавши й забетонувавши тіло в колодязі
101-847-Півтора місяця тому зник 43-річний житель міста Хуст. Про зникнення сина в поліцію повідомив його батько. Зниклого чоловіка оголосили в розшук.
Правоохоронці встановили, що розшукуваний проживав у спільному будинку з дружиною, з якою вони були в процесі розлучення, та з трьома дітьми.
Підозру правоохоронців викликав той факт, що після зникнення чоловіка та оголошення його в розшук кудись поділися його 40-річна екс-дружина та старший, 17-річний син. А на подвір’ї господиня поспіхом засипала та забетонувала старий колодязь. Коли правоохоронці розкопали його, то виявили на глибині близько 4 метрів тіло розшукуваного чоловіка.
За даним фактом Хустська поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Тіло направлено на експертизу.
Також триває розшук зниклої екс-дружини потерпілого та його 17-річного сина, які підозрюються в скоєнні навмисного вбивства хустянина.
За матеріалами ГУНП в Закарпатській області




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Закарпатті горіли 4 надвірні споруди (фото)
  2. РА "Позитив"- "Наші ідеї - Ваш шлях до успіху" (Відео)
  3. Свалявські поліціянти розкрили майновий злочин, в якому головним фігурантом є неповнолітній
  4. Що новенького на базарі курортної Сваляви?
  5. Неподалік Сваляви легковик на шаленій швидкості протаранив фуру
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Небачений буревій вирує у сусідів Закарпаття (відео)
Небачений буревій вирує у сусідів Закарпаття (відео)
Один із Гавайських островів зник з лиця землі після потужного урагану
Один із Гавайських островів зник з лиця землі після потужного урагану
Розповіли, як дурять українських заробітчан у Польщі
Розповіли, як дурять українських заробітчан у Польщі
Всі новини
Загрузка...

«    Жовтень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31