ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Samsung може об’єднати дві популярні лінійки смартфонів

Samsung може об’єднати дві популярні лінійки смартфонів

На думку експертів, що в сформованих ринкових умовах суміщення названих серій пристроїв буде вигідним для Samsung з кількох причин.


Корейський ресурс The Bell повідомив про те, що компанія Samsung розглядає можливість об’єднання флагманських смартфонів Galaxy S та фаблета Galaxy Note в єдине сімейство продуктів, – про це повідомляє GSMArena.
Зокрема, об’єднання Galaxy S і Galaxy Note дозволить скоротити маркетингові та виробничі витрати, а отже, підвищити прибутковість мобільного підрозділу. Крім того, останнім часом багато покупців відмовляються від придбання фаблета Galaxy Note, віддаючи перевагу смартфонам Galaxy S у версії “плюс”.
Таким чином, припускається, що Samsung при випуску наступного покоління апаратів Galaxy S може уявити не дві, а три модифікації пристрою. При цьому старша версія буде пропонуватися в комплекті з пером S Pen.
Варто зазначити, що минулого року, за підрахунками Gartner, поставки «розумних» стільникових апаратів Samsung виявилися на позначці 321 мільйонів штук. Південнокорейський гігант з часткою в 20,9% зайняв лідируюче положення на ринку. У 2018 році компанія Samsung планує реалізувати від 320 до 350 мільйонів смартфонів.




Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Міні-ГЕС на Закарпатті очима українських та іноземних експертів і фахівців
Міні-ГЕС на Закарпатті очима українських та іноземних експертів і фахівців Гідроенергетика – є однією з основоположних частин відновлюваної енергетики у всьому світі. Використання сили води для
Як супермаркети дурять довірливих покупців: ТОП-8 способів Практично кожен із нас хоча б раз стикався з неякісними товарами у магазині, причому дуже часто недоліки ми помічаємо
Затишний дім – у новобудові чи на вторинному ринку? ТОП-10 причин обрати новобудову
Затишний дім – у новобудові чи на вторинному ринку? ТОП-10 причин обрати новобудову Купівля квартири – виважений крок, адже за ним – вибір майбутнього. Рано чи пізно в кожного з’являється розуміння, що
Samsung назвала причини займання смартфонів Galaxy Note 7 Південнокорейська компанія Samsung оприлюднила результати розслідування випадків займання смартфонів Galaxy Note 7.

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31