ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » В Індії чоловік зістриг двометрові нігті

В Індії чоловік зістриг двометрові нігті

 











Індієць, який 66 років відрощував нігті, вирішив позбутися своєї окраси і дозволив зрізати їх просто перед камерами. Його нігті визнані найдовшими у світі, а сам він став рекордсменом, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Шрідхар Чиллал прокидався щопівгодини, аби обережно перекласти руку і не пошкодити уві сні свої нігті, відрощувати котрі почав ще у юності після інциденту зі шкільним вчителем. 14-річним він грався зі шкільним товаришем на подвір'ї, коли врізався в учителя, який мав довгий ніготь – це культурна традиція їхнього регіону. Чоловік дуже засмутився, насварив хлопця і порадив самому спробувати, як воно – жити з довгими нігтями і доглядати за ними. Юнак погодився та вирішив відростити на одній руці.

ВІДЕОВласник двохметрових нігтів обрізав їх та передав музею дивовиж

Індієць, який 66 років відрощував нігті, вирішив позбутися своєї окраси і дозволив зрізати їх просто перед камерами. Навіщо це зробив, дізнавалася ТСН.


Батьки Шрідхара переймалися, як їхній син знайде роботу, однак він влаштувався фотографом до журналу – і знімав однією рукою. Завів родину, і нині має двох дітей і трьох онуків. "Я не знаю, чи ще живий учитель, чи ні. Але хотів би сказати йому – те, що ти на мене сварився, я сприйняв, як виклик, і виконав завдання", - пояснив рекордсмен. Загальна довжина його нігтів перевищує 9 метрів, найдовший – мАйже двометровий, найкоротший – понад півтора метра.

Читайте також: Новий рекорд Гіннесса: за 62 роки індус відростив майже 2-метрові нігті

Зрізати їх чоловік вирішив через постійний біль, адже його пальці деформувалися. "Я дбав про них все життя. Мені було важко піти на це, але коли я зрозумів, що після обрізання мої нігті зберігатимуть, то відчув, що приймаю правильне рішення", - розповів Чиллал. Манікюр 82-річного рекордсмена світу тепер зберігатиметься у вітрині міжнародного музею дивовиж.

Кореспондент ТСН Катерина Федорченко Більше читайте тут: https://tsn.ua/tsikavinki/v-indiyi-z-ruki-cholovika-zistrigli-rekordni-2-metrovi-nigti-1185831.html скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Чому люди розмовляють уві сні: медики пояснили
Чому люди розмовляють уві сні: медики пояснили Дослідження показали, що більшість розмов уві сні не тривають довше 30 секунд і нічого не означають. Розмова при цьому
Причини та тлумачення нічних жахіть
Причини та тлумачення нічних жахіть Кошмар хоча б раз у житті, але кожному снився. Страшні сни, після яких багато прокидаються в холодному поту, як

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31