ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

В США хлопець жорстоко убив свою вагітну подружку, а тіло сховав у валізу (ФОТО)

В США хлопець жорстоко убив свою вагітну подружку, а тіло сховав у валізу (ФОТО)


У своє виправдання чоловік заявив, що дівчина наставила на нього пістолет і йому довелося захищатися.

Житель Мілуокі звинувачується у вбивстві своєї подруги, яка перебувала на п'ятому місяці вагітності після того, як її тіло було знайдено в валізі, перев'язане скотчем. 27-річного Квентіна Нілу заарештували, коли поліція знайшла в сховищі, яке він орендує, загиблу 21-річну Шеннон Мані з ножовими і вогнепальними пораненнями, повідомляє People.

Шеннон, яка жила зі своїми батьками в Уокеші, оголосили зниклою без безвісти 13 квітня після того, як вона не забрала свого молодшого брата зі школи і пропустила роботу. Згодом батьки дівчини звернулися в поліцію, запідозривши Квентіна в можливій причетності до її зникнення. Таким чином, було отримано ордер на обшук його квартири, де судмедексперти виявили сліди крові: в підвалі, ванній кімнаті, на стінах і на верхній частині сходи підвалу.

За версією слідства, між парою сталася сварка, в ході якої Квентін дістав недавно придбаний пістолет. Він двічі вистрілив дівчині в голову, після чого вона впала в підвал. Втім, обвинувачений стверджує, що це Шеннон напала на нього, озброївшись пістолетом, а він лише оборонявся. Також він зізнався, що поклав труп у пакет для сміття і сховав його в валізі. Телефон подруги він викинув в ставок, а гаманець – в смітник.

В США хлопець жорстоко убив свою вагітну подружку, а тіло сховав у валізу (ФОТО)




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
5 фактів про свою групу крові, які життєво необхідно знати
5 фактів про свою групу крові, які життєво необхідно знати Група крові — це певне поєднання характеристик еритроцитів, яке передається нам від батьків. Вона не змінюється
Дівчата з Тернопільщини поїхали до хлопців на Закарпаття: одну вбuлu, друга була в рaбcтвi
Дівчата з Тернопільщини поїхали до хлопців на Закарпаття: одну вбuлu, друга була в рaбcтвi Дівчата з Тернопільщини поїхали до хлопців на Закарпаття Майже два місяці Ольга та Ігор Верещинські з Микулинців

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...