ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » » Багатодітна сім’я з PФ здивувала вибором імені для доньки

Багатодітна сім’я з PФ здивувала вибором імені для доньки

БАГАТОДІТНА СІМ’Я З PФ ЗДИВУВАЛА ВИБОРОМ ІМЕНІ ДЛЯ ДОНЬКИ

У Воронезькій області Pосії Микола та Наталія Шишкіни вирішила назвати свою новонароджену доньку красномовним іменем Pосія. До слова, це вже шоста дитина в активі подружжя.
Відповідна інформація з’явилася на сайті РАГСу Воронезької області, передає 24 канал.
Зазначається, що серед тих, хто вітав багатодітних батьків з черговим поповненням, був і представник правлячої партії “Єдина Pосія”. Політик побажав сім’ї процвітання, здоров’я, успіхів у навчанні дорослим поколінням, а також подарував їм сувенір.
Також подарунки Шишкіним подарувала і представниця районної жіночої ради.
“Подружжя Шишкіних було вдячним гостям за увагу, подарунки та добрі слова. А маленька Pосія весь час спокійно спала на руках мами, не помічаючи того, що відбувається навколо”, – підкреслюють у РАГСі.
За інформацією pосійських ЗМІ, Pосією дівчинку назвали не лише з патріотичних міркувань, а також батькам було важливо, щоб в імені маляти було дві приголосних разом (pосійською у слові Pосія відбувається подвоєння “с” – “Pоссия”). Такої традиції родина Шишкіних дотрималась і щодо старших дочок, яких батьки нарекли Каміллою, Жанною та Ізабеллою.
Додамо, що у Воронезькій області, а саме у місті Павловську, до цього випадку вже була одна Pосія – дівчинка з таким ім’ям народилася в січні 2009 року в родині Володимира та Марини Киценків, а зараз вже ходить до третього класу. Між іншим, її брата звуть Володимиром, відтак свого часу був жарт: “Володимир Володимирович побачить, як Pосія підніметься з колін і встане на ноги”.

скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Пільги багатодітним сім’ям на Закарпатті в 2018 році
Пільги багатодітним сім’ям на Закарпатті в 2018 році На Закарпатті найбільше багатодітних сімей, але не всі знають про пільги, якими мають користуватися такі сім’ї.
Не вигадана історія: як тато про сина мріяв, народилася доня, а додому взагалі двійню забрав
Не вигадана історія: як тато про сина мріяв, народилася доня, а додому взагалі двійню забрав Микола підійшов до дверей лікарняної палати і неголосно постукав: він прийшов відвідати дружину з донькою перед

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31