ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Вирізав їй очі і вбив: Над школяркою жорстоко познущалися після того, як вона не дала себе зґвалтувати

Вирізав їй очі і вбив: Над школяркою жорстоко познущалися після того, як вона не дала себе зґвалтувати


В індійському штаті Мадхья-Прадеш виявлено понівечене тіло дитини. Школярка не дала себе згвалтувати, тому злочинець вирізав їй очі і вбив.

Правоохоронці встановили, що дівчинка зуміла чинити опір, відбивши сексуальне домагання. Цим вона привела педофіла в лють. Він бив, душив, спотворював і в підсумку зарізав жертву куском скла.

Бездиханне тіло дівчинки знайшли в полі місцеві жителі і викликали поліцію. Правоохоронцям довелося відтісняти натовп, розлючений жорстоким вбивством дитини. Щоб приховати жахливі травми, вбиту завернули в ковдру і в такому вигляді відправили в місцеву лікарню для експертизи. Злочинець поки не знайдений.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Несподівана знахідка: закарпатські полісмени виявили у багажнику автомобіля вбиту косулю (ФОТО)
Несподівана знахідка: закарпатські полісмени виявили у багажнику автомобіля вбиту косулю (ФОТО) Група реагування патрульної поліції Воловецького відділення зупинила «ВАЗ 2106», у багажнику якого правоохоронці
На Закарпатті відкрили лікарню, яку з перервами будували 37 років! (ФОТО)
На Закарпатті відкрили лікарню, яку з перервами будували 37 років! (ФОТО) Один із найстаріших довгобудів Закарпаття – Углянську дільничну лікарню – урочисто здали в експлуатацію. Медичний

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...