Слідкуй за новинами з мобільним додатком

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАРАЗ

» » » Шокуючи подробиці: дівчину протягом 4-х років ґвалтував рідний батько

Шокуючи подробиці: дівчину протягом 4-х років ґвалтував рідний батько

 На Франківщині сталася жахлива трагедія. Протягом 4 років батько ґвалтував рідну доньку, що призвело до самогубства 17-річної дівчини. Вона повісилась на власному светрі... Діана Тимків — так звали дівчину, що змушена була терпіти сексуальне насильство. Вона розповідала про ці страшні речі матері, але вона їй не повірила. Як і тепер, матір Діани звинуватила покійну доньку у наклепі. Жінка стверджує, що її чоловік ні в чому не винен. Наразі матір Діани ховає обличчя від камер та продовжує захищати чоловіка-педофіла. В навчальному закладі, де навчалась Діана, викладачі та учні шоковані тим, що сталось.

За словами однієї з подруг дівчини, вони нічого не підозрювали про статеві відносини Діани та її батька.
"Що я можу сказати про Діану: вона була досить замкнутою, мало з ким з одногрупників спілкувалася, навчання прогулювала. Я і мої одногрупники нічого не знали про статеві відносини з її батьком. Але нам здавалося що між ними якісь дивні стосунки”, - розповідає Зоряна.

«Одного разу вона мені сказала, що втекла з дому до своєї тітки. Якщо я не помиляюся, то це було десь навесні, у квітні здається. Діана казала, що в неї проблеми з батьком (які саме не казала). Розповідала, що про це знає її тітка і мама. Але мама ще думає над прийняттям рішення. І ще її тато забороняв зустрічатися з хлопцями. Одного разу вони йшли по центру Івано-Франківська і трималися за руки. Це бачили мої одногрупниці», - поділилась з нашим журналістом дівчина.

На питання журналістки про те, чому мама не визнає очевидні результати слідства, дівчина відповіла: " Думаю що її мама усе знає, просто Діану вже не повернеш, а інших дітей треба годувати. А ще я думаю, що її мама боїться чоловіка, він може її залякувати.”

Батько-педофіл зараз знаходиться у СІЗО. Наразі йому призначили психіатричну експертизу, а за те, що ґвалтував дочку та довів її до самогубства, йому загрожує до 10 років ув’язнення.
Новини Закарпаття скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Закарпатець проштрикнув ножем найріднішу людину (ФОТО)
Закарпатець проштрикнув ножем найріднішу людину (ФОТО) П’яний 26-річний житель с.Ільниця Іршавського району під час сімейної сварки завдав ножових поранень шиї та рук своїй

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Лютий 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28